24 / 07 / 2024

İMC Mimarlık şirketi

İMC Mimarlık şirketi

İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Şimşek tarafından 400 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Ahmet Kutsi Tecer Sokak'ta kuruldu.

Mc Roher Dizayn Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Roher Dizayn Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Duyal tarafından kuruldu.

Were Mimarlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Were Mimarlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Önalp ve Burak Yardımcı tarafından kuruldu.

MCİ Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MCİ Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile bugün Muhammet Çiftçi tarafından kuruldu.

MC Çelik İnşaat Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

MC Çelik İnşaat Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

SRN İç Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

SRN İç Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Mine Yardımcı tarafından kuruldu.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Metro Hotel Apartments projesinin mimarlık şirketi seçildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Metro Hotel Apartments projesinin mimarlık şirketi seçildi.

Ades Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ades Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer ADAK Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Elif Çavuşoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Şimşek tarafından 400 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Ahmet Kutsi Tecer Sokak'ta kuruldu.

Tümay Akkoyunlu Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tümay Akkoyunlu Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Şahver Akkoyunlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Muhlis Kerem Tümay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Şişli'de kuruldu.

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Melek Dönmez Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hakan Dönmez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 6 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ruşen Çınar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bora Cenk Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Fah Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fah Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Azize Meral Ünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

İMC Mimarlık şirketi Haberi

İMC Mimarlık şirketi

İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Şimşek tarafından 400 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Ahmet Kutsi Tecer Sokak'ta kuruldu. 


İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1.  Her türlü  inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...