18 / 05 / 2024

İmer Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi nerede

İmer Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi nerede

İmer Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Burak İmer tarafından 20 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de kuruldu.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Durmuş, İlhan Durmuş, Orhan Durmuş ve Ömer Faruk Durmuş ortaklığında kuruldu.

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 85 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında açıldı.

Cevizli Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Cevizli Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında kuruldu.

Arkad1 Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Arkad1 Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Batuhan Türüdü, Hüseyin Kayra  ve Nusret Yıldırımer tarafından kuruldu.

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Torun tarafından kuruldu.

Vitrin Emlak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vitrin Emlak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Küçük tarafından kuruldu.

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile Duran Ateş, Enes Malik Ay, Muhammed Musab Tok, Ömer Burkay ve Serdar Turhan tarafından kuruldu.

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ömer Çetin  Nuhoğlu, Zeynep Nuhoğlu ve Ayşe Nur  Nuhoğlu Aygün ortaklığında kuruldu. 

Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilirsiniz!

RE/MAX Fores Gayrimenkul Danışmanı Ömer Günce Akça Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilmenin detaylarını anlattı...

GYA Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

GYA Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Ömer Faruk Kalyoncu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Ekinciler Caddesi'nde kuruldu.

İmer Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi nerede Haberi

İmer Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi nerede

İmer Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Burak İmer tarafından 20 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de kuruldu. 


İmer Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü  gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak, portföyündeki gayrimenkullerden kira geliri ve gayrimenkul alım satım kazancı elde etmek. Yurt içinde ve yurt dışında Kira geliri elde etmek amacıyla; arsa, arazi, konut, ofis, alışveriş merkezi, otel, lojistik merkezi, depo, park, hastane ve benzeri her türlü gayrimenkulü satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir ve satın almayı veya satmayı vaad edebilirler.Kendi mülkiyetlerindeki arsa ve arazilerin yanı sıra, hasılat paylaşımı veya kat karşılığı arsa satışı sözleşmeleri akdettiği başka kişilere ait arsalar üzerinde, gayrimenkul projesi geliştirebilirler veya projelere üst hakkı tesis ettirmek...