27 / 04 / 2024

Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilirsiniz!

Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilirsiniz!

RE/MAX Fores Gayrimenkul Danışmanı Ömer Günce Akça Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilmenin detaylarını anlattı...



RE/MAX Fores Gayrimenkul Danışmanı Ömer Günce Akça, Türkiye satış temsilcisi olduğu Amerikan Gayrimenkul Yatırım Şirketi Blue Road’ ın EB-5 Yatırımcı Vize Programı vasıtası ile gelir seviyesi yüksek Türk yatımcıların ABD Hükümeti tarafından onaylanmış olan 500 bin dolar  ve üzeri yatırımla oturma hakkı elde etmeleri ile ilgili olarak verdikleri hizmetler, firma bilgileri, girişimleri ve aktiviteleri hakkında aşağıdaki bilgileri sunuyor.

Uluslararası Emlak Danışmanı Ömer Günce Akça’ya göre ABD’ de Gayrimenkul Yatırımı yapanlar her durumda daha karlı çıkıyor. Gelir seviyesi yeterli olan Türk Vatandaşları, bu yatırımlarıyla ABD’ de oturma izni alırken, aynı zamanda yıllık yüzde 6-7.5 gibi yüksek bir gelir elde ediyor. Bu da ABD’ de, özellikle Miami’ de emlak yatırımlarının, İstanbul’ da emlak yatırımlarının geri dönüş süresi olan 250-300 ay ile kıyaslandığında oldukça cazip olduğunu gösteriyor.

Uluslararası Emlak Danışmanı Ömer Günce AKÇA, emlak alım, satım ve kiralama işlemlerinde Miami, Florida Merkezli Blue Road Firması ile birlikte   kişiye özel hizmet anlayışıyla danışmanlık hizmeti veriyor.
 


Geri Dön