02 / 05 / 2024

İMES sanayi

İMES sanayi

Halen 165 fabrikaya yer tahsisi yapılan Gebze 6. Makine İhtisas OSB’de 15 fabrikanın katılımıyla döküm sanayi sitesi de kurulacak. OSB tamamlandığında 215 fabrikada 15 bin kişinin istihdam edilmesi planlanıyor

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Oğul tarafından kuruldu.

Mes Özgüzel İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Özgüzel İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüzel tarafından kuruldu.

Mes Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur   Şahin tarafından kuruldu.

Mes Şahinler Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Şahinler Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Resul Şahin tarafından kuruldu. 

Mes Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Toprak ve Özdemir Toprak ortaklığında 230 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Sağdıç, Mehmet Sümer ve Barış Sümer ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İMES Sanayi Sitesi'nde 78 fabrika inşaat aşamasında!

İstanbul Dudullu'da bulunan İMES Sanayi Sitesi'nin büyüyen sanayicilere yetmemesinden ortaya çıkan ihtiyaçla projeye dönüşen İMES Organize Sanayi Bölgesi (İMES OSB); 103'ü faal, 78'i inşaat aşamasında ve 34'ü de proje aşamasındaki fabrikayı bünyesinde barındırıyor.

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sinan Orkun Demir, İsmail Hakkı Karaduman, Hamdi Altıntop, Niyazi Özgür Demir ve Melih Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Mes Kentsel Dönüşüm ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Kentsel Dönüşüm ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsa Ünal Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

MCA Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MCA Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye ile, Ümraniye İmes Sanayi Sitesi'nde, Can Özdirikman Müdürlüğü'nde kuruldu.

İMES Sanayi Sitesi 100 ülkeye ihracat yaptı!

Türkiye'nin en büyük Organize Sanayi Bölgeleri ( OSB ) arasında yer alan İMES, dünyada sanayinin yeni nesil süpermarketi olarak anılmaya başladı. 100 ülkeye ihracat yaptı.

Mes Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Uzunal, Muhammed Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Sancaktepe, Akpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Mes Mimarlık Proje İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mes Mimarlık Proje İnşaat Mühendislik ve Gıda Sanayi Limited Şirketi, Ender Şalış, Mustafa Edip Kaya ve Sinan Üneş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu

İMES sanayi Haberi

İMES sanayi

Gebze 6. Makine İhtisas OSB (İMES) Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, çelik konstrüksiyon, cam ve soğutma grupları gibi makine sektörü alt gruplarının üretim yaptığı OSB’de 15 fabrikanın faaliyet göstereceği döküm sanayi sitesi kurulacağını belirtti. Ruhsatı alınan döküm sanayi sitesinin hafriyat çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Erboz, “Biz dökümcüler için modern binalar inşa etmeye karar verdik. İçerisine elektrik ocağı koysunlar, kalıphanesi olsun, modelhanesi olsun, yükleme ve boşaltma işlemi kolaylaşsın istedik. 15 fabrikanın her biri için bin 200 metrekare büyüklüğünde işyeri olarak tabir edilebilecek yerler şeklinde bu projeyi yapmaya başladık” diye konuştu. 


İstanbul Dudullu’da 1000 tane işyerinden oluşan IMES Sanayi Sitesi’nde uzun yıllar yöneticilik yaptığını kaydeden Erboz, “Dudullu’da işyerlerinin yeterli olmayışı ve sanayicilerin daha büyük yer talepleri üzerine Demirciler, Köseler ve Çerkeşli köyleri arasındaki...