22 / 07 / 2024

İMİB ürünleri

İMİB ürünleri

Binlerce yıldır mimari ve sanata ilham veren Türk mermeri “Geçmiş, Bugün & Gelecek” konseptiyle düzenlenen “Marble Across Time - Zaman Boyunca Mermer” sergisi ile anlatıldı.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Güzelleşmenin yolu bu hafta BİM’den geçiyor! 50 lira altı makyaj ürünleri BİM’de! 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’in bu hafta geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Güzelleşmek isteyenlerin, bakım yapmayı sevenlerin ihtiyacı olacak her şey bu hafta BİM’de indirimde. BİM'in indirimli ürünleri arasında Milka çikolata çeşitleri de var. İşte BİM 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Golden Rose makyaj ürünleri BİM’de flaş indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’de 22 Kasım’dan itibaren indirime girecek ürünler belli oldu. İndirimli ürünler arasında Golden Rose markalı makyaj malzemeleri, Dermokil cilt ve vücut bakım ürünleri ile birbirinden renkli tokalar var. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.

Bim’den uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! Yemek takımından tencere setine yok yok… Bim 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler her hafta yayınladığı kataloğunda mutlaka belirli bir bölümü çeyizlik ürünlere ayırıyor. Gecelikten sabahlığa, yemek takımından tencere setlerine, küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle ucuz çeyiz ürünleri tüketicileri bekliyor. İşte o ürünler..

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Çeyiz ürünleri BİM’de! 2 Eylül Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı? İşte 2 Eylül BİM kataloğu!

BİM çeyiz ürünlerini raflara koydu. Evlenme hazırlığı içinde olanlar 2 Eylül Cuma günü BİM marketlerine gelecek ürünleri kaçırmasın! İşte 2 Eylül Cuma BİM kataloğu!

Bakan Kirişci müjdeyi verdi! Tarım Kredi ürünleri zincir markette de satılacak!

Tarım Kredi marketleri ve zincir marketler arasında bir platform oluşturulacağını aktaran Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, zincir marketlerin şubelerinde Tarım Kredi'nin ürünleri satılacağının müjdesini verdi.

Cilt bakım ürünleri BİM 9 Ağustos Salı kataloğunda! İşte BİM 9 Ağustos Salı kataloğu!

BİM aktüel ürün kataloğu her hafta olduğu gibi bu hafta da araştırılıyor. Bakım ürünleri BİM 9 Ağustos Salı kataloğunda! İşte detaylar!

Migros’tan Aldım Bitti ürünleri! Bu fırsat kaçmaz…

Migros market her ay birbirinden farklı ürünleri seçerek Aldım Bitti kampanyası üzerinden satışa sunuyor. Mutfak aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar her ay birçok değişik ürün uygun fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Migros mağazalarında Aldım Bitti afişlerinin altında bulabileceğiniz bu ürünlere

Yazın keyfini BİM’de çıkarın! Tüm plaj ürünleri burada…

BİM Market 27 Mayıs Cuma günü satışa sunacağı aktüel ürünlerin kataloğunu yayınladı. Birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı katalogda plaj ürünleri dikkat çekiyor. Özellikle de hava ısınmış ve yaz sıcakları bastırmışken tatil planları yapılmaya başlandı bile.

İMİB ürünleri Haberi

İMİB ürünleri

Türk mermeri zamansızlık manifestosunu Milano Tasarım Haftası’nda açıkladı... Binlerce yıldır mimari ve sanata ilham veren Türk mermeri “Geçmiş, Bugün & Gelecek” konseptiyle düzenlenen “Marble Across Time - Zaman Boyunca Mermer” sergisi ile anlatıldı. Türk mermer ve doğal taşını dünya ile buluşturmayı misyon edinen İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), Milano Tasarım Haftası’nda üçüncü kez çok özel bir sergiye imza attı. Dünyaca ünlü üç tasarımcının zaman perspektifinde şekillenen eserleri, Milano’nun yeni çekim merkezi Via Tortona’daki Magna Pars Event Space’de ziyaretçilerini ağırlıyor.  


Tasarım dünyasının devlerinin boy gösterdiği Milano Tasarım Haftası, 8 – 13 Nisan 2014 tarihleri arasında birbirinden çarpıcı sergi ve etkinliklerle gerçekleşiyor. Dünyanın dört bir yanından tasarımcı ve sanatseveri buluşturan Milano’ya ağırlığını koyan ise Türk mermeri oldu. Medeniyetlerin beşiği Anadolu topraklarının...