28 / 04 / 2024

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.



Temel gıda ürünlerinde zam yağmurunun yaşandığı bugünlerde vatandaşın daha uygun fiyatlarla daha rahat alışveriş yaptığı ve kalitesinden şüphe etmediği Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri ile ilgili yeni bir gelişme var.

ARTIK BAKKALLARDA DA SATILACAK

Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri artık bakkallarda da satışa sunulacak. Bu proje için imzalar atıldı. Bakkallarda Tarım Kredi Kooperatifinden alınan temel gıda ürünleri başta olmak üzere toplamda 132 ürünün satılacağı belirtildi.

AYNI FİYATA SATILACAK

Anlaşmanın sağlanması ve imzaların atılmasıyla KOOP Bakkal dönemi başlamış oluyor. Un, şeker yağ gibi temel gıda ürünleri başta olmak üzere 132 ürün artık bakkallarda da Tarım Kredi Marketleri'ndeki fiyattan satışa sunulacak.

PROJENİN BAŞLAYACAĞI 6 PİLOT İL BELLİ OLDU

İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede, sene sonuna kadar Trabzon, Yozgat, Tokat, Konya, Sakarya ve Ankara'da pilot uygulama kapsamında 250 bakkala bayilik verilecek. Proje zamanla Türkiye geneline yayılacak ve bütün vatandaşlar uygun fiyata temel gıdaya ulaşmış olacak.


Geri Dön