28 / 04 / 2024

Tarım Kredi Market büyük indirim şenliğini duyurdu: Bu indirim için yarın son gün

Tarım Kredi Market büyük indirim şenliğini duyurdu: Bu indirim için yarın son gün

Tarım Kredi Market, sadece 2 gün boyunca geçerli olacak büyük bir indirim etkinliğini duyurdu. Bu kısa süreli indirim fırsatından yararlanmak isteyenler, acele etmeliler. İşte Tarım Kredi Market'in indirim etkinliği hakkında merak edilen tüm bilgiler...



Tarım Kredi Market, milyonlarca vatandaşı memnun edecek bir haberle gündeme geldi. Geniş ürün yelpazesi için büyük indirimlerin başladığını açıklayan market, sadece 2 gün sürecek bu indirim şenliği için ilginin şimdiden yüksek olduğunu belirtiyor.

Tarım Kredi Market, 28 - 30 Ekim tarihleri arasında müşterilerini sevindirecek büyük bir indirim fırsatı sunuyor. Meyve ve sebzede geçerli olacak bu indirimler, temel gıda ürünlerine gelen zam haberlerinin ardından birçok vatandaş tarafından bekleniyordu.

Son dönemde temel gıda ürünlerine gelen büyük zamlar, pek çok vatandaşı fiyat indirimlerini araştırmaya yöneltti. İşte bu noktada, Tarım Kredi Market, milyonlarca vatandaşı mutlu edecek indirim haberini duyurdu. Market, büyük ilgi görmesi beklenen bu indirim fırsatlarını şu şekilde açıklıyor...

Tarım Kredi Market, birçok üründe büyük indirimlere gitti ve bu indirimleri detaylı bir şekilde paylaştı. İşte Tarım Kredi Market'in 28 - 30 Ekim tarihleri arasında sunulan indirimli ürünleri:

* Kuru soğan 5,90 TL
* Salatalık 9,75 TL
* Mayer Limon 10,90 TL
* Mandalina 12,50 TL
* Golden elma 19,90 TL
* Starkıng elma 19,90 TL
* Yerli muz 28,90 TL

Ancak bu indirimlerin sadece 28 - 30 Ekim tarihleri arasında geçerli olacağını unutmamanız önemli, bu nedenle bu süre zarfında indirimden yararlanmak isteyenlerin hızlı davranmaları öneriliyor.

Tarım Kredi Market, adından da anlaşılacağı gibi tarım ve hayvancılıkla ilgilenen çiftçilere ve tüketicilere yönelik olarak hizmet veren bir market zinciri. Ancak sadece tarım ürünleri değil, aynı zamanda geniş bir gıda yelpazesi, temizlik malzemeleri ve hatta giyim gibi birçok ürünü müşterilerine sunuyor. Tarım Kredi, çiftçilerin ürünlerini pazarlamalarına yardımcı oluyor ve onlara destek sağlıyor. Bu, yerel tarımın gelişmesine katkıda bulunan bir özellik.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.kooperatifmarket.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 29 Ekim 2023 tarihinde saat 21:48'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.16 Türk Lirası, Euro 29.78 Türk Lirası, altının gramı ise 1.818,80 Türk Lirası değerindedir.

 

5 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara geçecek?

Tüp fiyatlarına bu kez indirim geldi: 29 Ekim güncel tüp fiyatları

Son dakika 4.2 şiddetinde deprem! İnsanlara sokaklara döküldü


Geri Dön