28 / 04 / 2024

Tuğralı altın kolyelerde büyük indirim başladı! Herkes bu kolyeleri alıyor! Sembolgold 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Tuğralı altın kolyelerde büyük indirim başladı! Herkes bu kolyeleri alıyor! Sembolgold 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde büyük indirim fırsatı başladı. Son zamanlarda herkesin en çok terxih ettiği kolyelerden olan tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Peki tuğralı altın kolye fiyatları ne kadar? İşte Sembolgold 14 Kasım 2022 fiyat listesi...



Tuğralı altın kolyelerde büyük indirim fırsatı  başladı. Düğün ve nişanların geleneksel kolyesi haline gelen Tuğralı altın kolyelerin fiyatları merak edilip araştırılıyor. Özellikle düğünlerde gelinlere takılan takılar arasında yer alan bu kolyeler kapış kapış alınıyor.

Peki tuğralı altın kolye fiyatları ne kadar? Tuğralı altın kolye fiyatı kaç lira? tuğralı altın kolye fiyatları kaç TL? İşte Sembolgold 14 Kasım 2022 fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön