03 / 05 / 2024

imka royal nakipoğlu

imka royal nakipoğlu

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen İmka Royal Evleri'nde fiyatlar 325 bin TL ile 480 bin TL arasında dğişiyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Göz ve Nesrin Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Royal Star Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Royal Star Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Hajer Marzouguı Ep Jelassı ve Hassene Chaabane ortaklığında kuruldu.

Royal Global Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Global Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile bugün Amirarsalan Aliyar ve Seyed Emad Hosseini Ebrahinabad tarafından kuruldu.

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Royal Diamond Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Diamond Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Ghasemi tarafından kuruldu.

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamshıd Darvısh ve Mahdı Rashıdımanesh ortaklığında kuruldu.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Evim Yüksekdağ projesi nerede?

Evim Yüksekdağ projesi nerede? Evim Yüksekdağ projesi, Esenyurt'ta Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde, Innovia 2 Evleri'nin yanında, İnnovia 3 projesinin karşısında, İhsan Nakipoğlu İmam Hatip Lisesi'nin önünde yer alıyor.

Ekşioğlu Royal İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Royal İnşaat Anonim Şirketi, 300 bin TL sermaye ile 16 Kasım' da İstanbul İl 'i, Kartal, Cevizli Mahallesi, Denizer Caddesi, Nur Apartmanı' nda kuruldu.

Tabanlıoğlu, Londra'da mimarlıkla sanatı buluşturdu!

Royal Academy'de sanatçı Ai Wei Wei ile Tate Modern'de Pop Sergisi'nin aynı günlere denk düştüğü Londra Tasarım Festivali birkaç yıldan beri tasarımcı ve mimarların çarpıcı işbirliklerine sahne oluyor. Tabanlıoğlu Mimarlık da bu yıl böyle bir işbirliğine

Royal Kent Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Kent Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te, 750 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Hikmet Şevki Şahin, Abdullah Can Çamoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Royal Halı yurtdışı satış payını yüzde 25'e çıkaracak!

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu büyümeye devam ettiklerini ve hedeflerinin bir dünya m arkası haline gelmek olduğunu söyledi. Nakıboğlu, yüzde 22 olan yurtdışı satış paylarını, yüzde 25’e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

imka royal nakipoğlu Haberi

imka royal nakipoğlu


Nakipoğlu İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen İmka Royal Beylikdüzü Evleri'nde daire tipleri 3+1 ve 5+2 dubleks olarak tasarlandı. Toplam 150 konutun bulunduğu proje, 8 katlı 4 bloktan meydana geliyor.




Yüzde...