01 / 05 / 2024

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika’nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor.

Gds İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gds İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhad Sefer tarafından kuruldu.

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Erdem tarafından kuruldu.

Saraylar Yapı Malzemeleri Demir Limited Şirketi kuruldu!

Saraylar Yapı Malzemeleri Demir Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Beyazkuş tarafından kuruldu.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Palabıyık tarafından kuruldu.

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yeşim Biyik tarafından kuruldu.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Karsanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karsanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Bölük tarafından kuruldu.

Eralpsan Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eralpsan Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Termovalve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Termovalve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Uğur Kandemir ve İbrahim Ümman ortaklığında kuruldu.

3e Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kuruldu!

3e Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de Büşra Duman Kakız tarafından kuruldu.

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar Haberi

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar

Türk yapı sektörü 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından pay almak için atağa kalktı. Sektörün çatı kuruluşlarından olan İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15–18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan “BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015” fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek. 2014 yılında bölgeye 45.1 milyon dolarlık ihracat yapan sektörün hedefi ise kısa sürede bu rakamı ikiye katlamak.


Güney Afrika Pazarı hakkında değerlendirmelerde bulunan İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, “Güney Afrika’nın yapı malzemelerindeki ithalatı toplamda 3.4 milyar dolar. Sektör olarak biz ise sadece 45.1 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdik. Bu rakam bizim için çok düşük. Güney Afrika’nın ithalat sıralamasında Türkiye ilk 15’de yer alırken, yapı malzemeleri sektörüne bakıldığında ilk 20’nin içine giremiyoruz. Bu rakamlar sektör...