01 / 05 / 2024

immib yapı malzemeleri

immib yapı malzemeleri

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Türk yapı sektörünün yeni hedefi Afrika pazarı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika’nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor.

Yapı malzemecileri ihracatta 'mercek harekatı' başlattı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi, ihracatta farklı bir strateji izleyerek 'mercek harekatı'na başladı. Mercek harekatında klasik alım daveti yerine, doğrudan hedef pazarlardaki yetkililer Türkiye'ye getirildi.

Türk yapı firmaları Avrupa'da yaşlanan binaları yenileyecek!

Yapı malzemesi üreticileri, Türk ürünlerinin dünyanın her yerinde kullanılması için atağa kalktı. İlk tanıtım, Almanya’nın büyük yapı fuarı BAU’da gerçekleştirildi.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi'nden yeni strateji: Mercek Harekatı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi, ihracatta farklı bir strateji izleyerek ‘mercek harekatı’na başladı. Mercek harekatında klasik alım heyetleri daveti yerine, doğrudan hedef pazarlardaki yetkili isimler Türkiye’ye getirildi..

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulalim Uluşık, Fikret Uluşık, Mehmet Kabadayı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi, Osman Ergen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Yeditepe Caddesi'nde kuruldu.

Yapıtek Boya Peyzaj Dekorasyon İnşaat Nakliyat Hafriyat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Boya Peyzaj Dekorasyon İnşaat Nakliyat Hafriyat Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Altınışık Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sadık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de kuruldu.

Çınar Müteahhitlik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Müteahhitlik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Dönmez, Hakan Yiğit, Osman Yiğit tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Bülbül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Ahmet Gacu İş Hanı'nda kuruldu.

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Cem Elpek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

MPE İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPE İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Salim Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Bahçelievler, Siyavuş Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Türkgenç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2014 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugün 29137 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik hükümlerini artık Bayındırlık ve İskan Bakanlığı değil, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yürütecek...

immib yapı malzemeleri Haberi

immib yapı malzemeleri

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika'nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor Türk yapı sektörü 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından pay almak için atağa kalktı. Sektörün çatı kuruluşlarından olan İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek. 2014 yılında bölgeye 45.1 milyon dolarlık ihracat yapan sektörün hedefi ise kısa sürede bu rakamı ikiye katlamak. 


Güney Afrika Pazarı hakkında değerlendirmelerde bulunan İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkam Serdar Urfalılar, "Güney Afrika'nın yapı malzemelerindeki ithalatı toplamda 3.4 milyar dolar. Sektör olarak biz ise sadece 45.1 milyon dolarlık...