27 / 04 / 2024

imo istanbul şubesi kazananlar listesi

imo istanbul şubesi kazananlar listesi

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 44. dönem Genel Kurul ve Seçimleri 15 - 16 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi. İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 44. Dönem Seçimleri'ni Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı...

İMO İstanbul Şubesi'nin genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin 45. Olağan Genel Kurulu 20-21 Şubat tarihlerinde düzenlendi. Genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı.

Motek Modern Yapı Teknikleri Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Motek Modern Yapı Teknikleri Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Altay Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu.

Öz Hasanoğlu Turizm Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Aksaray İstanbul Şubesi açıldı!

Öz Hasanoğlu Turizm Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Aksaray İstanbul Şubesi, Ercan Baylan Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Fatih, Aksaray Mahallesi'nde kuruldu.

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi kuruldu!

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Mehmed Nureddin Çevik Şube Müdürlüğü'nde 25 milyon 725 bin 490 TL sermaye ile kuruldu.

Ponz Yapı İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ponz Yapı İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Şirin Akyol Şube Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Kasım'da kuruldu.

Arpaşen İnşaat Gıda Alüminyum Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arpaşen İnşaat Gıda Alüminyum Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Alkan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Melih Karabacak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu.

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sarıçamlar Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Atakan Sarıçam Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Velioğlu Caddesi'nde kuruldu.

Alde Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alde Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Kazım Erol Sungur, Mehmet Kaan Özüt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Beyoğlu, Arapcami Mahallesi, Teğmen Hüseyin Sofu Sokak'ta kuruldu.

Ekip Mühendislik Mümessillik Tesisat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ekip Mühendislik Mümessillik Tesisat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Servet Akçakaya Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Hakkıbey İş Hanı'nda kuruldu.

Karakoç Toplu Konut Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karakoç Toplu Konut Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Celal Karakoç Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım'da Tuzla'da kuruldu.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Civan İnşaat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Civan İnşaat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Ertürkler Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Park Maya Sitesi Beşiktaş'ta kuruldu.

imo istanbul şubesi kazananlar listesi Haberi

imo istanbul şubesi kazananlar listesi


TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 44. dönem Genel Kurul ve Seçimleri 15 - 16 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi. 


İMO İstanbul Şubesi Genel Kurulu 15 Şubat'ta Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu'nda gerçekleştirilirken, seçimler ise 16 Şubat 2014 tarihinde yapıldı.


44. Dönem seçimleri Şişli Karagözyan İlköğretim Okulu'nda yapılan İMO İstanbul Şubesi'nden seçim sonrasında şu açıklama geldi:


"İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 44. Dönem Seçimleri'ni Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı. Katılımınız ve katkılarınız için çok teşekkür ederiz."

İMO İstanbul Şube


İMO İstanbul Şubesi 44. Dönem seçim sonuçları!

Seçimleri kazanan Çağdaş İnşaat Mühendisleri'nin sunduğu liste şöyle idi:


ASIL

Cemal Gökçe

Nusret Suna

İsmail Uzunoğlu

Cüneyt Eskimumcu

Doç. Dr. Murat S. Kırçıl

Dr. Baykal Hancıoğlu

Sadık Duman


YEDEK

Caner Zafer

Şadi Karaaslan

Betül Baysal

Evren Korkmazer

Özgün Gündoğdu

İlkay Teltik

Cihan Taşdemir




Nagihan...