08 / 05 / 2024

İMO Kocaeli MS Project

İMO Kocaeli MS Project

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi, oda üyelerinin iş hayatında süre ve maliyet kayıplarını önlemek için kullanılan, "MS Project ile Proje Yönetim Kursu" düzenledi.

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Yeşil GYO Kocaeli'deki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırdığı Kocaeli ili, 5143 ada 2 parselde bulunan 18 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

İMO Kocaeli, MS Project Kursu düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi, oda üyelerinin iş hayatında süre ve maliyet kayıplarını önlemek için kullanılan, "MS Project ile Proje Yönetim Kursu" düzenledi.

İMO Kocaeli Şubesi'nde Avrasya Tüneli şantiyesine ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri, yapımı devam eden Avrasya Tüneli şantiyesine teknik gezi düzenledi. Proje mühendisi, tünel hakkında İMO üyelerini dateylı şekilde bilgilendirdi.

Tolga Ok İMO Kocaeli Başkanı oldu!

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday başkanlık için yarıştı. Yarışı mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak kazandı

Kocaeli'de Betonun Temel Özellikleri semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyelerine yönelik "Betonun Temel Özellikleri" konulu seminer düzenledi. Seminer 6 Şubat 2016 tarihinde İMO Kocaeli Şube Eğitim Salonu'nda yapıldı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan mühendislere kurs!

İnşaat Mühendisleri Odası, proje çizimleri ve statik hesaplamaları için kullanılan 'Sap2000 ve X-Steel' programıyla ilgili kurs düzenledi. İnşaat Mühendisi Musa Turan tarafından İMO Kocaeli Eğitim Salonu’nda düzenlenen kursa üyeler katıldı.

İMO Kocaeli'nde kentsel dönüşüm semineri verdi!

İMO Kocaeli Şubesi'nde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Riskli Yapılar, Riskli Alan ve Finansal Konuların İmkan ve Avantajları'nın anlatıldığı bir seminer düzenlendi.

Hüseyin Kaya: Yapı denetimi bağımsız olmalı!

İMO Adana Şubesi ve YDKB işbirliğiyle düzenlenen panelde can ve mal güvenliği için yapı denetiminin önemine vurgu yapıldı.Yapı denetiminin sağlıklı gerçekleştirilebilmesinin yolunun da yapı denetiminin bağımsız olmasından geçtiği kaydedildi.

Moğolistan’dan Kocaelili yatırımcılara çağrı!

Kültürel ilişkileri geliştirmek amacıyla Kocaeli’ne gelen Moğolistan İstanbul Başkonsolosu Munkhochır Enebish, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Enebish Kocaelili yatırımcılara çağrı yaptı...

Kocaeli İzmit'te satılık dükkan, büro ve arsa! 3 milyon 400 bin TL'ye!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı İzmit Tepecik, Kemalpaşa ve Kullar'da toplam 14 bağımsız bölümü satışa çıkardı

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 42 konutlu satılık bina! 800 bin TL'ye!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Saraybahçe Körfez Mahallesi'nde 1534 metrekare yüzölçümündeki arsayı ve üzerindeki 48 bağımsız bölümü satışa çıkardı

Kocaeli'de yeni OSB'ler yerine kültür ve spor öne çıksın!

Var olan 16 organize sanayi bölgesine yenilerini eklemeye hazırlanan Kocaeli'de plansız şekilde kurulan OSB'lerin kentin eşsiz ekolojik yapısına zarar verdiği belirtildi. Akademik çevreler, kentte turizm, kültür ve sporun öne çıkarılması gerektiği düşünce

İMO Kocaeli MS Project Haberi

İMO Kocaeli MS Project

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi, oda üyelerinin iş hayatında süre ve maliyet kayıplarını önlemek için kullanılan, "MS Project ile Proje Yönetim Kursu" düzenledi. Dördüncü kez düzenlenen MS Project ile Proje Yönetim Kursu'na katılanlara, Makina Mühendisi İsmet Kocaman bilgi verdi. 


Kursta bir proje planının oluşturulması, verilerinin düzenlenmesi, biçimlendirilmesi ve uygulaması gibi konular işlendi. İsmet Kocaman, iş başvurularında artık mühendislerden proje yönetimi bilgisinin de istendiğini söyleyerek, MS Project Programı'nın proje yönetilirken kullanabilecek bir araç olduğunu aktardı. Şube binasında gerçekleştirilen seminerde Kocaman, Türkiye'de birçok firmanın yurtdışı ortakları bulunduğunu dile getirerek, bu fırmaların da her zaman planlı olarak ilerlemek istediğine dikkat çekti. Ayrıca bir proje planının oluşturulması, uygulanması ve iş hayatında yaşanan proje yönetimi deneyimlerini aktardı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok...