30 / 04 / 2024

imo onur üyesi Abdullah Bakır

imo onur üyesi Abdullah Bakır

İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Abdullah Bakır kimdir? Abdullah Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Bakır, ne zamandan beri TMMOB İMO'da hizmet veriyor?

Onur İncehasan evli mi? Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Onur İncehasan ne mezunu? Onur İncehasan kimdir? İşte ayrıntılar...

Onur Umut Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Onur Umut kimdir? İşte Onur Umut'un biyografisi...

Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan kimdir? Onur İncehasan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Onur İncehasan'ın biyografisi...

Mimarlar Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Onur Çiftçi vefat etti! 

Mimarlar Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Onur Çiftçi, 43 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi...

Onur İncehasan, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, yönetim kurulu üyeliğine Onur İncehasan atandı...

Emel Onur’dan RE/MAX’a IRM eğitimi ile dünyaya açılma fırsatı!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Akiş GYO'nun acı günü! Ergün Onur vefat etti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ.'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy'un kayınpederi Ergün Onur vefat etti.

Onur Açık kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Onur Açık kimdir? Onur Açık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Açık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Açık..

İSO meclis üyesi Sebahattin Karahan vefat etti!

İstanbul Sanayi Odası bütçe hesapları inceleme komisyonu eski başkanı ve meclis onur üyesi Sebahattin Karan vefat etti. Cenaze bugün ikindi namazına müteakip İstanbul Teşvikiye Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek..

Sedad Hakkı Eldem kimdir?

Türk Serbest Mimarlar Derneği Onur Üyesi Sedad Hakkı Eldem kimdir? Mimar Sedad Hakkı Eldem, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? Sedad Hakkı Eldem eserleri nelerdir? İşte Sedad Hakkı Eldem..

Onur Elele: Kira geliri elde eden mükellef sayısı yüzde 50 artarak 1,5 milyona çıktı!

EY Türkiye Vergi Bölümü Kıdemli Müdürü Onur Elele’ye göre, İki yıl içerisinde kira geliri elde eden mükellef sayısı yüzde 50’nin üzerinde artış göstererek 1 milyondan 1,5 milyona çıktı. Kira gelirlerinin beyanında süre yarın doluyor.

MIPIM 2014'de onur ülke Türkiye açılışı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açtı. Türkiye fuarda Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak yer alıyor.

imo onur üyesi Abdullah Bakır Haberi

imo onur üyesi Abdullah Bakır

Abdullah Bakır kimdir?

Abdullah Bakır, 1951 yılında Anamur`da doğdu. 1977 yılında AİTİA Mühendislik Yüksek Okulu İnşaat Mühendisliği Bölümü`nden mezun oldu. 


1978-1982 yılları arasında mezun olduğu okulunda yapı statiği bölümünde asistanlık yaptı. 1983-1992 yılları arasında proje ve taahhüt işleri yaptı. 1992-1997 arasında ÇUKOBİRLİK Genel Müdürlüğü`nde teknik müdür olarak çalıştı.


1997 yılından bu yana kendi firmasında mühendislik-müşavirlik hizmetleri yapmaktadır. Oda çalışmaları kapsamında; 1978-1984 yılları arasında İMO Adana Şube Sekreter Üyesi, 1984-1986 yılları arasında İMO Adana Şube Başkanı, 1986-1988 yılları arasında İMO Yönetim Kurulu Üyesi, 2004-2008 yılları arasında İMO Denetleme Kurulu Üyesi, 2006-2008 yılları arasında Denetleme Kurulu Başkanı, 2008-2010 yılları arasında İMO Yönetim Kurulu Üyesi, 2010-2014 yılları arasında İMO Adana Şube Başkanı olarak görev...