21 / 05 / 2024

impo imar 4 ilçenin imar planını yeniliyor

impo imar 4 ilçenin imar planını yeniliyor

İmpo İmar ekipleri Türkiye’nin 4 ilçesinin daha imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İmpo İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyrut'taki patlamanın bilançosu: Yeniden imar maliyeti 4.5 milyar dolar!

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta büyük yıkıma yol açan patlamanın üzerinden 3 aydan fazla geçmesine rağmen limandaki binlerce tonluk enkaz ve muhtelif atık hala olduğu yerde duruyor. Beyrut'un yeniden imarının 4.5 milyar dolara mal olacağı açıklandı.

Innovia 4'ün imar planı iptal edildi!

Son dönemlerde yaşanan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Esenyurt Innovia 4 projesinin imar planı iptal edildi.

İmar barışı başvuruları 4 ay uzatılsın!

Yeniden İnşa Derneği (YENİDER) Genel Başkanı Eşref Küçükateş, imar barışı başvuruları ve ödeme süresinin 4 ay uzatılması gerektiğini söyledi. Küçükateş, uygulamada vatandaşlara kolaylık için taksitlendirme sisteminin getirilmesi gerektiğini belirtti.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Murat Kurum: İmar barışına 4 milyon kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, imar barışına 4 milyon vatandaşın başvurduğunu ifade etti. Kurum, Foça sahilindeki yakıt sızıntısına ilişkin, "Denizde kirlilik yok" dedi.

Batman'da 4 bin 795 kişi imar barışına başvurdu!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, "İmar Barışı Kanunu" konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Özkan, 4 bin 795 kişinin imar barışına başvurduğunu açıkladı.

Erzincan'da imar barışı için 4 bin kişi başvurdu!

Erzincan’da imar barışı düzenlemesine 4 bin başvuru geldi. Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

4 metro hattının imar planı askıda!

Bugün İBB tarafından 4 metro hattının imar planı askıya çıkarıldı. İmar planları 31 Temmuz'da askıdan inecek...

İmar barışında 4 senaryo, 4 çözüm!

İmar barışında başvurular bugün başlıyor. Peki, kimler imar barışına nasıl başvuracak ve ne kadar ödeme yapacak? İşte imar barışında 4 senaryo, 4 çözüm..

Pendik'te 1/5000 ölçekli 4 imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik'te 1/5000 ölçekli 4 imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Kağıthane'nin 4 mahallesine ilişkin imar tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane İlçesi'ne 4 mahallenin imar değişikliklerine ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıktı..

Eyüp'te 4 mahallenin imar planı askıda!

İBB Eyüp ilçesine bağlı 4 mahallenin imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı. İmar planları 29 Kasım'a kadar askıda kalacak..

impo imar 4 ilçenin imar planını yeniliyor Haberi

impo imar 4 ilçenin imar planını yeniliyor

İmpo İmar ekipleri Türkiye’nin 4 ilçesini daha gelecek yüzyıllara taşıyacak imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İmpo İmar, İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesi imar planlarını hazırlayacak. İmar planları yenilenecek 4 ilçenin toplam alanı 5 bin hektarı buluyor.


Şehir plancılığı hizmetiyle kurulduğu 1996 yılından bu yana 20 bin hektardan fazla alanın imarı planı ve denetimini gerçekleştiren İmpo İmar ekipleri hız kesmiyor. Planlama ekipleri son olarak 4 ilçeyi daha gelecek yüzyıllara taşıyacak modern imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. İmpo İmar ekipleri İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesinin imar planlarını hazırlayacak. İmar planları yenilecek 4 ilçenin toplam alanı 5 bin hektarı buluyor.


Şirket 2014 yılının sonlarında da İzmir...