07 / 07 / 2024

İmpomes ile evler güvence altına alınabiliyormu

İmpomes ile evler güvence altına alınabiliyormu

Türkiye'nin mevcut koşullarında hak kaybına uğramak istemeyen gayrimenkul sahiplerinin, gayrimenkulünü mutlaka yakından takip etmesi gerekiyor. Hüseyin Oflaz, bu sistemle cüzi bedeller karşılığında, raporlama yapıldığını açıkladı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler ile Kocaeli kazanıyor!

İBB Ekrem İmamoğlu’nun KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in temel atma töreninde “Kiptaş ile Kocaeli’de kazanacak” sözlerine istinaden inşaat çalışmalarında istihdam ve gerekli malzemeler İzmit ve Kocaeli firmalarından yapılıyor.

21 bin metruk bina yıkıldı!

Araştırmaya göre, uyuşturucu kullanım alanı yüzde 40,7 ile evler, yüzde 24,6 ile metruk binalar. İçişleri Bakanlığı’nın bu verilerden hareketle tespit ettiği 58 bin metruk binadan 21 bin tanesi yıkıldı.

Yeni teknoloji ile evler akıllanıyor!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur Sırt bugünkü köşesinde ''Akıllı evlerin teknoloji dile'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, o yazı... 

The Mandarins Acıbadem'de Sensehome ile evler kontrol altında!

Kadıköy'de hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem'de Sensehome ile evler kontrol altında. Sensehome teknolojisi telefondan da kontrol edilebiliyor.

Degas ile evler depremde yıkılmayacak!

Türkiye’de önümüzdeki 10 yıl içerisinde 7'nin üzerinde deprem bekleniyor. AKG Gazbeton İşletmeleri, depremde evlerin fazla zarar görmemesi için Degas'ı üretti.

Yeni imar yönetmeliği ile evler nasıl olacak?

1 Ekim 2017 tarihi itibari ile geçerli olacak yeni yönetmelik konutlara da yeni standartlar getiriyor. Peki, yeni imar yönetmeliği ile evler nasıl olacak?

Renco uçak teknolojisi ile depremde yıkılmayan evler yapıyor!

Renco, kompozit yapı malzemeleri ile depremden etkilenmeyen, 100 yıl ömürlü, sıcak-soğuk ve ses izolasyonu emsalsiz evler yapıyor..

İZSU'dan 24 milyon TL'lik yatırım!

İzmir merkezdeki ilçelerin eskimiş ve bu nedenle kaçaklara neden olan su branşman (ana şebeke ile evler arasındaki) hatlarını yenilemeye başlayan İZSU, 257 kilometre boru döşeyip 24 milyon liralık harcama yapacak.

Arçelik tam yoğuşmalı kombi ile evler kışa hazır!

Çok özel seçenek ve avantajlarla tüketicilere sunulan Arçelik premix tam yoğuşmalı kombi, ısınırken tasarruf sağlıyor.Ürün Fiyatı: 200 TL değiştirme indirimiyle birlikte peşin fiyatına 3 taksitli fiyatı 2.131 TL.

Bien Neptün serisi ile evler evrene açılıyor!

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Ege Boyu'nda hemen teslim evler 80 ay vade ile!

Ege Boyu'nda hemen teslim evler 80 ay vade ile satılıyor. 17 katlı 7 blok halinde hayata geçirilen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

İmpomes ile evler güvence altına alınabiliyormu Haberi

İmpomes ile evler güvence altına alınabiliyormu

Web tabanlı mülkiyet erişim sistemi İmpomes'in kurucusu Hüseyin Oflaz, bu sistemle cüzi bedeller karşılığında, coğrafi olarak nerede olursa olsun mülklerin düzenli takibinin yapüarak 2 ayda bir raporlama yapıldığını anlattı. Oflaz, yine İmpomes sayesinde mülk sahiplerinin vergi cezalarından kurtulduğunu, milyon dolarlık zararlarını önlediğini söyledi. Halen 2 bine yakın mülkün takibini yaptıklanı belirten Oflaz, "Fotoğrafları, uzman yorumlarıyla mülk sahipleri mülkün gerçek konumu hakkında bilgi sahibi oluyor, uzman bir kadronun var olduğunu hissederek güvende yaşıyor" diye...