29 / 04 / 2024

Impomes programı

Impomes programı

İMPO İmar, mülk sahiplerinin zarara uğramasını önlemek için lmpomes'i geliştirdi. Açıklamaya göre; sistem, mülk sahibinin mülklerini internet üzerinden takip ederek, yapılaşma, değişen imar planlan ve vergilerden haberdar olmasını sağlıyor.

Bilgi Gayrimenkul Geliştirme Programı'nda son 5 kontenjan!

Türkiye ’nin son on yılda en hızlı büyüme gösteren sektörlerinden gayrimenkul sektörüne yönelik hazırlanan program yatırım ve geliştirmeden pazarlamaya, katılımcılarına sunmayı hedefliyor. Programda 5 kontenjan.

İzmir Tren Makinistliği Eğitim Programı tamamlandı!

“Tren Makinistliği Eğitim Programı” tamamlandı. Programı başarıyla bitiren 23 genç, hem bir meslek sahibi olmanın hem de İzmir Metrosu’nda sürücü olarak göreve başlamanın sevincini yaşadı.

Manisa'nın 2015 programında hafif raylı sistem yer alıyor!

Manisa İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı. Fuat Uzun, "Hafif Raylı Sistem Projesi 2015 yılı stratejik programımızda görünüyor." dedi..

İdris Güllüce'nin 28 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce yarın Online İzleme Merkezi, Dioksin Furan Laboratuvar Kurulumu ve Çevre Denetimi Araç Dağıtım Programı'na katılacak.

İdris Güllüce'nin 26 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan bilgiye göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin programına göre Güllüce yarın Atık Yönetimi Sempozyumu'na katılacak.

İdris Güllüce'nin 23 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan bilgiye göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin programına göre Güllüce yarın Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu Yemekli Sektör Toplantısı'na katılacak.

KKTC Su Temin Projesi Tanıtım Programı gerçekleşti!

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği'nin düzenlediği "KKTC Su Temin Projesi Tanıtım Programı'na katıldı. Eroğlu, bin 443 metre derinlik olduğundan projeyi denizin içinde askıda götürdüklerini anlattı.

Adım adım kentsel dönüşüm programı yayınlanacak!

Yatırım Zamanı bu hafta izleyenleri AK Parti Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş ile buluşturuyor. Program saat 14:00'de yayınlanıyor.

İdris Güllüce'nin 17 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklmaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kore Otel'de saat 21:00'de Tuzla Belediyesi Personel Eğitim Programı'na katılacak.

İdris Güllüce'nin 16 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün 16 Ocak 2015 programına göre Adıyaman'daki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret edecek.

İdris Güllüce'nin 15 Ocak programı!

Çevre ve ŞehircilikBakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın Ceylanpınar Şehir Kimliği Çalıştayı'na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 15 Ocak programı...

Bilgi Eğitim Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Programı 14 Mart'ta başlıyor!

Türkiye ’nin son on yılda en hızlı büyüme gösteren sektörlerinden gayrimenkul sektörüne yönelik hazırlanan program yatırım ve geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden mimari tasarıma, katılımcılarına sunmayı hedeflemektedir.

TRAKYAKA 2015 yılı mali destek programı bütçesini açıkladı!

TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, hazırladıkları 2015 yılı mali destek programının 10 milyon TL olduğunu belirterek, " Bu miktarı 12 milyon liraya kadar çıkarabileceğiz " dedi.

Impomes programı Haberi

Impomes programı

İMPO İmar, mülk sahiplerinin zarara uğramasını önlemek için lmpomes'i geliştirdi. Açıklamaya göre; sistem, mülk sahibinin mülklerini internet üzerinden takip ederek, yapılaşma, değişen imar planlan ve vergilerden haberdar olmasını sağlıyor. 


İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkam Hüseyin Oflaz, Impomes sayesinde, mülk sahiplerinin değişen planlardan veya üzerinde bilgisi dışında gerçekleşen yapılaşmalardan gecikmeksizin haberdar olduğunu...