08 / 05 / 2024

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Temel Çoban tarafından kuruldu.

Galata Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Grup Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ozan Biçen, Ozan Şimdi ve Sezer Yavuz ortaklığında kuruldu.

Csar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Csar Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cesar Grup Otomotiv Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Evba Grup İnşaat Makina Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evba Grup İnşaat Makina Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Avcı tarafından kuruldu.

Ms Gray Wolf Turizm İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Gray Wolf Turizm İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Bozkurt ve Sedat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Arslan tarafından kuruldu.

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

Familyam Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Familyam Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile İnan Özer tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çınar tarafından kuruldu.

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sünbül tarafından kuruldu.

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bağra tarafından kuruldu.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İLE İLGİLİ OLARAK: 1Her türlü inşaat taahhüt işleri; inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, kentsel dönüşüm inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve...