06 / 05 / 2024

İmsaddan 2 protokol imzası

İmsaddan 2 protokol imzası

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), çevre sertifikasyonları konusunda dünyanın lider kuruluşları olan UL Verification Services Inc. ve IBU ile iki ayrı stratejik işbirliği protokolü imzaladı.

Emlak Konut GYO'nun Nidapark İstinye'deki toplam geliri 2.5 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark İstinye'nin Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 876 milyon 392 bin Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 2 milyar 539 milyon 654 bin 848 TL'ye yükseldi. 

Emlak Konut GYO'nun Büyükyalı İstanbul'daki toplam geliri 2.2 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul'un yüklenicisiyle yapılan sözleşmeye ek-14 nolu protokol ile 1 milyar 568 milyon 800 bin TL olan asgari şirket payı toplam geliri 2 milyar 212 milyon 767 bin 466 TL'ye yükseldi.

Mistral GYO Kuşadası'ndan 2 arsa aldı! 

Mistral GYO tarafından Aydın Kuşadası'ndaki 2 arsanın yüzde 50'si satın alındı. İmzalanacak protokol kapsamında her bir arsa için arsa sahibine 25 bin avro, toplam 50 bin avro kaparo ödemesi yapılacak. 

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 milyon Euro'ya satacak!

Peker GYO Almanya Hagen'deki binasının 2 milyon 500 bin Euro bedelden satılması için protokol imzalandı. Binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde tamamlanması planlanıyor. 

İş Kuleleri Kule 2'de kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik ile ek protokol imzalandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri, Kule 2, 17. katta yer alan bin 33 metrekarelik alanda kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ile kira sözleşmesine ilişkin ek protokol imzaladı...

İş GYO İş Kuleleri-Kule 2'de kira sözleşmelerine ilişkin ek protokol imzaladı!

İş Kuleleri, Kule 2, 2. katta yer alan; 127 metrekarelik alanda kiracı olan Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. ve 292 metrekarelik alanda kiracı olan İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile kira sözleşmelerine ilişkin ek protokol imzalandı...

Gaziantep'te Kent, İnşaat Ve Ekonomi Kongresi için protokol imzalandı!

Gaziantep Ticaret Odası ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi arasında 2-4 Mayıs 2019 tarihlerinde kentte inşaat ve ekonomi alanındaki gelişmelerin tartışılacağı "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi" için protokol imzalandı. 

Sakarya Erenler'de 2. etap kentsel dönüşüm projesi başladı!

Erenler Belediyesi 144 konuttan oluşan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesine başladı. Belediyenin toplantı salonunda düzenlenen imza protokolünden sonra ihaleyi alan firma ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Kırıkkale Keskin TOKİ 2. Etap'ın temeli atıldı!

Geçtiğimiz aylarda Keskin Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan Keskin TOKİ 2. Etap projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Düzenlenen törene Milletvekili Abdullah Öztürk başta olmak üzere protokol üyeleri katıldı.

Altınordu 2. Organize Sanayi Bölgesi için imzalar atıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin kurulmasına yönelik protokolün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından imzalandığını açıkladı.

Hatay'da Suriyeliler için 2 katlı okul inşa edilecek!

Hatay Valisi Ercan Topaca, Almanya'nın Aalen Belediye Başkanı ve SDP Meclis Grup Başkanı Cleaus Schmiedel ile Suriyeli çocuklar için 24 derslikli ve 2 katlı prefabrik okulun protokolünü imzaladı.

İzmit Belediyesi asansör kontrolleri için protokol imzaladı!

İzmit Belediyesi asansörlerin periyodik kontrolleri için bakanlık onaylı bir firmayla 2 yıllık protokol yaptı. Protokolü Belediye Başkan Yardımcısı Ednan Pala ile RoyalCert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Anonim firması yetkilisi Ziya Kesim imzaladı

Trabzon Çömlekçi 2. etap kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm protokolü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalandı.

İmsaddan 2 protokol imzası Haberi

İmsaddan 2 protokol imzası

Bu işbirlikleri çerçevesinde Türkiye İMSAD, IBU ile "Çevresel Ürün Deklarasyonları (EPD)" konusunda, UL Environment ile de "Ürün Etiketleme ve Belgelendirme" konularında çalışmalar yapacak. İşbirliğinin ikinci adımında ise Türkiye İMSAD'm, UL Environment ve IBU'nun Türkiye'de yetkili program operatörü olması hedefleniyor. 

İmza töreninde konuşan Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, inşaat malzemesi sanayinde sürdürülebilirliği, yaşam kalitesi olarak gördüklerini ve bu işbirliğiyle sektörü geleceğe taşıyacak önemli bir misyon daha üstlendiklerini söyledi. Hinginar, "Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sürdürülebilir malzemelerin kullanımına ve belgelenmesine talep artmaktadır. Sektörün çatı örgütü olarak, ülkemizde ihtiyacın karşılaması ve pazarın düzenlemesi için bu alandadahizmet vermeyi görevbiliyoruz.İnanıyoruz ki, gerçekleştirdiğimiz bu işbirlikleri firmalarımıza rekabet üstünlüğü kazandıracak ve ülkemizin ihracattaki başarısını destekleyecektir" dedi. 



UL Verification Services Inc. İş Geliştirme Bölge Müdürü Ali Zain Assi de...