16 / 05 / 2024

In İstanbul ödeme seçenekleri

In İstanbul ödeme seçenekleri

İş GYO Nef In İstanbul iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredili ve vadeli olarak ödeme yapılabilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Bakanlıktan sadece kadınlar için ödeme! E-devletten başvurana 4000 TL ödeme! Başvuru süresi bitiyor çabuk olun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlar için özel ödeme yapacak. Başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. İşte detaylar!

O banka Bitcoin'in ödeme olarak kabul edilebileceğini söyledi!

Namibya Merkez Bankası, Bitcoin'in bir ödeme aracı olarak kabul edilebileceğini iddia ediyor!

Lens İstanbul ödeme bilgisi 2018!

Lens İstanbul ödeme bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft daire, 3+1 loft daire ve 4+1 loft daire yer verilen proje İstanbul Pendik'te inşa ediliyor. 

Pendik Lens İstanbul ödeme koşulları!  

Pendik Lens İstanbul ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Lens Yapı tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen proje  1.162 adet daireden oluşuyor.

Kordon İstanbul'da yüzde 5 peşin, ilk ödeme 2019'da!

''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla basına tanıtılan Kordon İstanbul Evleri'nde satılık daire fiyatları 505 bin TL'den başlıyor..

Elite Concept Şua İnşaat ödeme şartları!

Elite Concept projesi kentsel dönüşüm projesi olarak Fikirtepe'de inşa ediliyor. Elite Concept Şua İnşaat ödeme şartları kapsamında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ahes Misal İstanbul'da 60 daire için 60 ay sıfır faiz!

Ahes Misal İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 60 daire için 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Proje Gaziosmanpaşa'da Süleyman Ekşi İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Gül İnşaat Avenue İstanbul ödeme koşulları!

Gül İnşaat Avenue İstanbul ödeme koşulları kapsamında 18 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunuluyor. Projede satış fiyatları 443 bin TL'den başlıyor...

Validebağ Konakları 2017 güncel ödeme fırsatları!

Validebağ Konakları projesi Dap Yapı tarafından İstanbul Koşuyolu'da inşa ediliyor. Validebağ Konakları için cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Kordon İstanbul'da 2019 model ödeme planı!

Kordon İstanbul Evleri için cazip ödeme seçenekleri sizleri bekliyor. İstanbul'un Kordon'unda ev sahibi olmanın tam zamanı!

Meydan Ardıçlı Esenyurt avantajlı ödeme planı!

Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunulan Meyda Ardıçlı Konutları için avantajlı ödeme planı 15 Ekim'de sona eriyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme kampanyası 2017!

Deniz İstanbul projesinde daire teslimleri gelecek Kasım ayında yapılacak. Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme kampanyası 2017 kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

In İstanbul ödeme seçenekleri Haberi

In İstanbul ödeme seçenekleri

Teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlenen In İstanbul Nef Topkapı 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


İş GYO Nef In İstanbul iletişim için 444 72 21 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 3 bin 565 adet konut ve 16 adet ticari üniteden oluşan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip.


Nef In İstanbul Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen projede Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. 


Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede, eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen İş GYO In İstanbul'da banka kredisi ve vadeli olarak ödeme yapabilmek mümkün.


In İstanbul...