08 / 05 / 2024

O banka Bitcoin'in ödeme olarak kabul edilebileceğini söyledi!

O banka Bitcoin'in ödeme olarak kabul edilebileceğini söyledi!

Namibya Merkez Bankası, Bitcoin'in bir ödeme aracı olarak kabul edilebileceğini iddia ediyor!



Namibya'da kripto para birimleri nakit ile aynı yasal statüye sahip olmasa da, ülkenin merkez bankası Namibya Bankası (BON), artık "sanal varlıkları (VA'lar) ve kripto para borsalarını" içerdiğini duyurdu. sanal varlık servis sağlayıcısı (VASP) ) Fintech'e aittir". İnovasyon merkezi aracılığıyla aşamalı bir yaklaşımla inovasyon için düzenleyici çerçeve.

Bu banka Bitcoin'in ödeme için kabul edilebileceğini söylüyor!

TeknolojiOku'da yer alan habere göre; BON, Eylül ayı sonunda yaptığı açıklamada, Bitcoin (BTC) gibi dijital para birimlerinin henüz yasal olarak tanınmamasına rağmen, perakendecilerin ve bayilerin “para şeklinde para alabileceklerini” belirtti. böyle bir takas" veya işlem.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön