17 / 06 / 2024

İn-Zee Tasarım Stüdyosu iletişim

İn-Zee Tasarım Stüdyosu iletişim

İn-zee, mimari - iç mimari tasarımdan marka kimliği oluşturma, obje, insan ve mekan ilişkisi, görsel ve basılı medya, sürdürülebilir marka iletişimine kadar geniş bir alanda faaliyet gösteren bir tam hizmet tasarım stüdyosu...

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgesi için kağıt masura ev tasarlandı! Maliyeti 110 bin TL civarında!

ODTÜ Acil Tasarım Stüdyosu, Pritzker ödüllü Japon Mimar Shigeru Ban işbirliğiyle deprem bölgesinde kullanılmak üzere, özel tasarım “kâğıt masura” ev tasarladı.

Arn Design İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Design İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Hüseyin Cahit Sargın tarafından kuruldu.

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Fabs Proje İnşaat Tasarım Danışmanlık Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da Ayberk Ağır tarafından kuruldu.

Psh İnşaat Tasarım Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Psh İnşaat Tasarım Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Sevgi Uzpekar tarafından kuruldu.

BMW tutkunlarının çok konuştuğu tasarım! 27 Nisan 2022 BMW iX güncel fiyat listesi

BMW tutkunlarının özellikle tasarımı konusunda çok konuştuğu İX’in fiyat listesi güncellendi. İşte BMW iX’in özellikleri ve güncel fiyat listesi…

İnç Proje Tasarım İnşaat Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İnç Proje Tasarım İnşaat Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de İsmail İnç tarafından kuruldu.

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Sercan Toruk tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

İn-Zee Tasarım Stüdyosu iletişim Haberi

İn-Zee Tasarım Stüdyosu iletişim

İki mimar ve bir sanat yönetmeni tarafından kurulan In-zee tasarım stüdyosunda, haliyle hiç bir proje sıradan bir proje olmuyor. Kurucu ortaklardan Mimar Mahir Sercan YÜRÜK ve Mimar Serhat ÖZEL ”Her zaman daha farklıyı ve daha ileriyi hedef alan işlerimizde, fonksiyonellik ve kullanıcı memnuniyeti ana mesnetimiz olmaya devam etmektedir.” diye konuştu. Yepyeni bir markanın doğuşundan zirveye varışına kadar yanında olmanın keyfini de, markalaşma sürecini tamamlamış markaları daha da ileriye taşımanın gururunu da çok iyi bilen in-zee;fikir tasarım ekibiyle yarattığı markalara prestij kazandırmaya devam etmektedir.

Türkiye’deki mimari ve kurumsal kimlik projelerinin yanı sıra Katar’da tavuk kesim tesisi gibi büyük bir projenin de içinde başarılı bir şekilde yer alan In-zee tasarım her alanda çözüm ortağı olma iddiasını daima...