17 / 05 / 2024

İnalı Mahallesi

İnalı Mahallesi

4 mahalleye toplam 7 tane yapılacak parklarda, spor sahaları, oyun gurupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri bulunacak.

Gazi Mahallesi'nde acele kamulaştırma kararı!

Acele kamulaştırma kararıyla 3. köprü Kınalı bağlantı yolunun geçtiği Gazi Mahallesi'nde Kalyon İnşaat şantiyesini kurdu.

Ünal Köken: Kandıra’yı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akdurak Mahallesi’ndeki yollara asfalt serimi yapıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.

Antalya Gazipaşa İnal yolu asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’da başlattığı asfalt seferberliği sürüyor. İnal Mahallesi’nin stabilize durumdaki 5.5 kilometrelik yolu asfaltlanıyor.

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Önal tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Bingöl İnalı Mahallesi'nde Medine caminin temeli törenle açıldı!

Bingöl'deki İnalı Mahallesi’nde Medine Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine birçok kişi katıldı.

İzmir Şehit Hakan Ünal Parkı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan Şehit Hakan Ünal Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek zemininde renkli zeka geliştirici çocuk oyunlarıyla “özel bir park” haline getirdi.

Erzurum Oltu Güzelsu Mahallesi’ne yeni cami!

Yeni yerleşim yerine yapılacak olan caminin temel atma törenine mahalle sakinleri katıldı. Güzelsu Mahallesi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Önal, cami inşaatının bir yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Şehit Müsellim Ünal'ın ailesine ev hediye edildi!

Adıyaman'da güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Müsellim Ünal (23), Kayseri'nin Develi ilçesi Kulpak Mahallesi'nde yaşayan ailesine hemşerileri tarafından ev hediye edildi.

Kınalıoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Kınalıoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de İstanbul İl'i, Maltepe İlçe' si, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

Ta Önal İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ta Önal İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taşkın Önal tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Kağıthane, Sanayi Mahallesi' nde kuruldu.

Gürsu Yenidoğan mahallesi kentsel dönüşümü ortak proje mi olacak?

MHP Gürsu Belediyesi Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Gürsu'nun Yenidoğan Mahallesi için ortak proje önerdi.

Ayhan Önal'dan kentsel dönüşüme ortak proje önerisi!

MHP Gürsu Belediyesi Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Yenidoğan Mahallesi'nde yapılması istenilen kentsel dönüşüm projesine ortak proje önerisinde bulundu.

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Pendik, Güllü Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

İnalı Mahallesi Haberi

İnalı Mahallesi

Belediye ile DAP İdaresi Başkanlığı arasında yapılan protokol ile yapılacak parklar hakkında bilgi veren  Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “R.Tayyip Erdoğan Mahallesinde 4 adet, İçmeler Mahallesi, İnalı Mahallesi ve Mirzan Mahallesi’ne 1’er adet olmak üzere toplam 7 adet park yapılması için ihalemizi gerçekleştirdik. İhaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı. Projenin 2016 yılı içerisinde yapılarak tamamlanması hedeflenmektedir. Yapılacak parklarda; çok amaçlı sahalar, oyun gurupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri, çimlendirme ve sulama sistemleri, su sondaj kuyuları gibi müştemilat yapımı bulunuyor. Daha yeşil bir Bingöl için çalışıyoruz, çalışmalarımız devam ediyor. Katkılarından dolayı Kalkınma Bakanımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz’a ve DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir’e çok teşekkür ediyorum. Yeni parkların mahallelerimize ve ilimize hayırlı olmasını...