28 / 07 / 2024

İnan Bingöl

İnan Bingöl

İEB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İnan Bingöl tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069.Sokak N Towers'da kuruldu.

Bingöl Belediyesi'nden kamulaştırma açıklaması!

Bingöl Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde uygulanan ‘2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında kamulaştırma kararı alınan araziler için bakanlıktan ödenek çıkarılmasına müteakip kamulaştırma çalışmalarına başlanacak.

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

Bingöl yeni terminale kavşak yapılacak!

Bingöl Belediyesi, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünce zeminde yapılan etüt çalışmalarının ardından plan değişikliğine gitti. Meclis'te alınan kararla otobüs terminali önünde kavşak yapılacak.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm ne oldu?

Bingöl Belediyesinin Kültür Mahallesi'nde 151 dönümlük alan üzerine yapacağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için hak sahiplerinin bekleyişi sürüyor. 2011 yılında, dönüşüm kapsamına alınan mahalle savaş alanını andırıyor.

Bingöl Kiğı Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl’de inşa edilen Kiğı Barajı’nda su tutma işlemi başladı. Terör örgütü tarafından sıkça hedef alınan barajda böylece 18 yıllık hasret sona ermiş oldu.

Bingöl'de 5.5 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 01.27'de merkez üssü Bingöl'in Kiğı İlçesi'nde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi 16 Ekim 2015. Kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede yüzde 15 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru işlemleri!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor. Toplamda 154 adet dairenin satışa sunulduğu projede fiyatlar 140 bin 766 TL'den başlıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade imkanı sunan projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

2015 TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi!

2015 TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toplamda 154 adet dairenin satışa çıkacağı projede 17 bin 13 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları 5 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vade imkanı sunan projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü 16 Ekim 2015. Dairelerin 140 bin 766 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap'ta 733,15 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 154 tane daire kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015 detayları...

İnan Bingöl Haberi

İnan Bingöl

İEB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İnan Bingöl tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069.Sokak N Towers'da kuruldu. 


İEB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve  kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...