18 / 05 / 2024

inanç kabadayı emlak kulisi

inanç kabadayı emlak kulisi

İnanç Kabadayı 19 Kasım 2012 tarihinde Emlak Kulisi programına konuk oldu

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

Gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma sürerken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan Haziran vurgusu geldi. Başaran'dan gelen açıklamalara göre; gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın! İşte bütün ayrıntılar...

İnanç Kabadayı: Kentsel dönüşümde çözüm vatandaşta!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

İnanç Kabadayı, gayrimenkul sektörünün en beğenilen CEO'su oldu!

İnşa edildiği bölgelere değer katan ödüllü projelerin markası olan Ege Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye genelinde 35 bini aşkın oy verilerek iş dünyasındaki öncü isimlerin ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su' kategorisinde ödül aldı. 

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu!

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Emlak Katılım’dan 200 milyon liralık sukuk ihracı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar "Kira sertifikası piyasası her geçen gün gelişerek büyüyor. Kira sertifikası ihracı yoluyla hem kaynak çeşitliliğini artıracağımıza hem de daha fazla hacme ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

İnanç Kabadayı: Yabancıya konut satışındaki artış güveni simgeliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, "Bu ay yabancılara yapılan satışın yüzde 117,1’lik artışı, yabancıların Türkiye’ye duyduğu güveni simgeliyor" dedi...

İnanç Kabadayı: Türkiye'nin geleceğine güveniyoruz!

2,5 milyar TL’lik yatırım zincirinin dördüncü halkası olan ÇamlıYaka Konakları'nın basın toplantısında konuşan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Türkiye'nin geleceğine güvendiklerini ve yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

24 Haziran seçim sonuçları emlak piyasasına nasıl yansır?

Türkiye bir seçim daha sonuçlandırdı. Türkiye tercihini "siyasal istikrar"dan yana kullandı. Demokrasiye inanıyorsak seçim sonuçlarına yani halkın tercihine saygı göstermeliyiz. Tebernüş Kireçci 24 Haziran seçim sonuçları emlak piyasasına yansımasını kaleme aldı.

İnanç Kabadayı: Türkiye'de 7 milyon konut dönüştürülmeli!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, çalışmalarında önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi. Kabadayı, 20 milyon konut stoğunun olduğunu ve 7 milyon konutun dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Dursun Özbek: Emlak Konut'la yaptığımız proje Bakırköy'e hayırlı olacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Emlak Konut ile yaptığımız projenin Bakırköy ilçesine ve Galatasaray Kulübüne hayırlı olacağına inanıyorum. " dedi.

İnanç Kabadayı: Konutta vergi yükü iyileştiriliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı Bakanları Kurulu’nda kararlaştırılan konut satışlarındaki vergi düzenlemesine ilişkin açıklamalar yaptı. İşte Kabadayı'nın o açıklamaları...

M İnan İnşaat Otomotiv Emlak Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnan İnşaat Otomotiv Emlak Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kal tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

inanç kabadayı emlak kulisi Haberi

inanç kabadayı emlak kulisi

Haftaiçi her gün 11:20'de canlı yayında ekrana gelen Emlak Kulisi'nde Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı sektör hakkında bilgiler verdi. 


Emlak Kulisi 19 Kasım programını izlemek için tıklayınız


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden...