29 / 04 / 2024

inançköy alt gelir toki kura sonucu

inançköy alt gelir toki kura sonucu

TOKİ Çankırı İnançköy AGG TOKİ kura sonuçları 7 Ağustos 2017'de açıklanacak. Proje 363 konuttan meydana geliyor.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir kura çekilişi 14 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinin kura çekilişi 14 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021!

Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Karabük Belen alt gelir kura sonuçları isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Manyas alt gelir başvuruları sona erdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 376 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları 31 Ekim'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de sona eriyor.

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Gölcük alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesinde yer alan 63 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük alt gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi 19 Ağustos tarihinde satışa çıkıyor.

inançköy alt gelir toki kura sonucu Haberi

inançköy alt gelir toki kura sonucu


363 adet konutun yer aldığı TOKİ Çankırı İnançköy Alt Gelir Grubu projesi 2 oda 1 salon konutlardan oluşuyor.


TOKİ Çankırı İnançköy AGG TOKİ kura sonuçları 7 Ağustos tarihinde açıklanacak. TOKİ Çankırı İnançköy AGG TOKİ kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar 90 bin 497 TL ile 107 bin 827 TL arasında değişiyor. Proje için başvurular 28 Haziran – 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında kabul edildi.


TOKİ Çankırı İnançköy Alt Gelir Grubu'ndan yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projedeki en düşük taksit tutarı 442,43 TL olarak...