07 / 05 / 2024

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat iletişim

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat iletişim

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından açıldı.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Mbs Hafriyat İnşaat Otomotiv Petrol Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbs Hafriyat İnşaat Otomotiv Petrol Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Tokdemir tarafından kuruldu.

Eftay İnşaat Demir Nakliyat Tekstil Temizlik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftay İnşaat Demir Nakliyat Tekstil Temizlik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Başkurt tarafından kuruldu.

Araç sahipleri aman dikkat! Rus petrol ürünlerine tavan fiyat başladı!

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin, Rusya'dan deniz yoluyla taşınan dizel ve sıvı yakıt (fuel-oil) gibi çeşitli rafineri petrol ürünlerine yönelik ithalat yasağı başladı. Petrol ürünlerine tavan fiyat uygulaması bugün itibarıyla resmen uygulamaya girdi.

Bir ilde daha petrol heyecanı! İlk hamle geldi

Gaziantep'te heyecan yaratan karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Eande Petroleum Ham Petrol ve Doğal Gaz Arama Üretim Ltd Şti'ye, Gaziantep il sınırları içinde kalan bir saha için petrol arama ruhsatı çıktı.

Türkiye, Rusya'dan aldığı petrolü ikiye katladı!

Türkiye, Rusya'dan petrol ithalatını günlük 98 bin varilden 200 bin varile ulaştırdı. İndirimli petrol alan Tüpraş ve Star Rafineri kârlarını yükseltti. 

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Kuruldu!

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Fatih Yerliçay ve Mahmut Yerliçay ortaklığında kuruldu.

Üstastsan İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Üstastsan İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Çilkoparan tarafından kuruldu! Beylikdüzü'nde Emre Çilkoparan tarafından kuruldu!

Baygabar İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygabar İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Önder Hortaçlı tarafından kuruldu.

Son Dakika! AB'den Rusya'ya petrol ambargosu anlaşması

AB ülkeleri, yıl sonuna kadar Rusya'dan alınan petrol miktarının yüzde 90 azaltılmasında anlaştı. Avrupa Komisyonu Başkanı Von der Leyen, AB ülkelerinin, yıl sonuna kadar Rusya'dan alınan petrol miktarının yüzde 90 azaltılması konusunda anlaştığını açıkladı.

Benzine 80 kuruşluk bayram zammı! Resmen açıklandı! Opet, Petrol Ofisi, Total, BP ve Shell 29 Nisan fiyat listesi...

Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken yeni bir zam haberi geldi. Alınan bilgilere göre, 30 Nisan'da benzine zam gelecek. Peki benzine ne kadar zam yapılacak? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total ve Shell 29 Nisan fiyat listesi...

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat iletişim Haberi

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat iletişim


İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından açıldı.

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
İnşaat sektöründe kullanılan makine vinç kamyon asansör kalorifer kazanı değirmen taşları..ve bu gibi araç gereçlerin imali ithalatı ihracatı transit ticareti ve pazarlamasını yapmak,yaptırmak bu araçları kiraya vermek kiralamak......... ve 10.12.2020 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,

Adres: Kaleiçi Mah.Gökçeali Cad. İnanırlar Sit.No:86/1...