04 / 05 / 2024

inanlar İnşaat Terrace Lotus beylikdüzü

inanlar İnşaat Terrace Lotus beylikdüzü

Terrace Lotus, Beylikdüzü’nde E5 üzerindeki benzersiz konumu ve alternatifi olmayan bir yaşam konsepti vizyonuyla bölgeye değer katmak için hayata geçirildi.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

Sektör temsilcileri İnanlar İnşaat'ın iflasını yorumladı!

Dumankaya İnşaat ve Fi Yapı geride binlerce mağdur bıraktı. Şimdi bu kervana İnanlar İnşaat da eklendi. Sektör temsilcileri, bu sürecin daha dikkatli yönetilmesi gerektiği görüşündeler. 

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

İnanlar İnşaat iklimlendirmede Daikin’i seçti!

İnanlar İnşaat imzasını taşıyan akıllı yaşam konsepti Terrace Home Daikin’i seçti. Terrace Home sakinleri, kolay kullanımın yanı sıra akıllı enerji yönetimi yapabilecek. 

İnanlar Terrace Deniz projesi geliyor! Yeni proje!

İnanlar İnşaat ''Terrace'' markası ile yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. İnanlar İnşaat'ın yeni projesi Terrace Deniz, Bağdat Caddesi'nde yükseliyor.

İnanlar İnşaat'tan Zekeriyaköy ve Ambarlı'ya 2 yeni proje!

İnanlar İnşaat 2 yeni projeye hazırlanıyor. Terrace Elis ve Terrace Nill adındaki projelerin 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İnanlar İnşaat'ın villalarına yoğun ilgi!

İnanlar İnşaat Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği projeler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Projelerde 60 ay vade farksız ve 120 ay yüzde 0.42 kredi oranı ile ödeme yapılıyor.

İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

İnanlar İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat sorumluluk beyanını yayınladı!

İnanlar İnşaat A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platoformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İnanlar İnşaat sorumluluk beyanını yayınladı.

inanlar İnşaat Terrace Lotus beylikdüzü Haberi

inanlar İnşaat Terrace Lotus beylikdüzü

 E-5’e sıfır konumda yükselen Terrace Lotus “İNANLAR - İNDesign Ofis” imzalı. İdeal lokasyon seçimiyle de kazandırmak için yükselen Terrace Lotus’da daire büyüklükleri 90-240 metrekare arasında değişiyor.

Gayrimenkul sektöründe 51. yılını kutlayan ve İstanbul’da gerçekleştirdiği 220’nin üzerinde projeyle, uluslararası ödülleri ile ayrışan ve ilklere imza atan İnanlar’ın Terrace Lotus projesinde topraktan satışlar başladı. 

Bölgenin en değerli konumunda yükselen 40 katlı Terrace Lotus, 150 metre uzunluğu ile İstanbul’un en yüksek kulelerinden olacak. 1+1’den 4+1’e değişen seçeneklerle toplam 149 adet yaşam alanı, 90 m2 ile 240m2 arasında değişiyor. Estetiğin, fonksiyonellikle bir araya geldiği yaşam alanları 3.40 m tavan yükseklikleri, balkonları, her odada açılabilir pencereleri, deniz ve şehir manzarası seçenekleri ve sayısız ayrıcalıklarıyla otel konforunda rezidans yaşamı sunuyor. Açık-kapalı sosyal alanları, ve ofis seçeneklerinin yanı...