16 / 05 / 2024

İnanlar İnşaatın finansal tabloları

İnanlar İnşaatın finansal tabloları

İnanlar İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu. İnanlar, 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasındaki hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Yerli yatırımcı parasını nereye yatırıyor? İşte 15,7 trilyon liralık finansal varlığın kalem kalem dağılımı…

Yerli yatırımcıların finansal varlığı 2023 yılının ilk 3 ayında yüzde 9 oranında arttı. Böylece yeri yatırımcıların finansal varlıkları 16 trilyon liraya dayanırken, aynı dönemde yabancı yatırımcıların finansal varlığının ise yüzde 2,9 oranında gerilediği dikkat çekti.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

SPK'dan yatırım fonlarının finansal raporlama esaslarında değişiklik!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğ'de yaptığı değişiklikler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

GABORAS yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor!

Gayrimenkul sektörünün alım-satım platformu GABORAS, yapay zeka ve blockchain teknolojisi ile kısa sürede yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor...

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Taşınanların ilk tercihi Kadıköy oldu!

İstanbul’da Kadıköy taşınanların ilk tercihi olmayı sürdürürken, Ankara’da ise Çankaya birinciliği Etimesgut’a kaptırdı

Türkiye'de yaşayanların finansal varlıkları 2018'de 412 milyar dolara indi!

Türkiye’de yaşayanların ülke içindeki finansal varlıklarının toplamı 2018 yılında 412 milyar dolara indi. Rakam 2017 yılında 500 milyar dolardı. 88 milyar dolarlık bir yıllık azalma yüzde 17.6’ye denk geliyor....

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Yayla İnşaat 2018 finansal raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. 2018 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

İnanlar İnşaatın finansal tabloları Haberi

İnanlar İnşaatın finansal tabloları

İnanlar İnşaat 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasındaki hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.


Dosya için