04 / 05 / 2024

İncek Blue daire fiyatları

İncek Blue daire fiyatları

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Ankara’nın en gözde yerleşim bölgesi İncek’te hayata geçirdiği İncek Blue’nun modern ve yalın bir çizgide dekore edilen yeni örnek dairesi ev sahiplerine ilham veriyor.

İncek Blue fiyat listesi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan İncek Blue projesi toplam 225 adet daireden oluşuyor. Proje 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. İncek Blue fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

BellaPais İncek fiyatları!

BellaPais İncek fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje 433 daireden meydana geliyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları!

Toplam 788 daire ve 22 ticari birimden meydana gelen Blue Lake, Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede yer alıyor. Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları!

İstanbul Küçükçekmece'de göle 85 metre yakınlıkta inşa edilen Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Proje 788 konut ve 22 dükkandan oluşuyor.

Blue Lake daire fiyatları ne kadar?

38 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Blue Lake projesi Metal Yapı Konut A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Proje 788 konut ve 22 dükkandan meydana geliyor. Peki Blue Lake daire fiyatları ne kadar?

Blue Lake Evleri daire teslimi!

Blue Lake Evleri'nde daire teslimleri bu yıl Ekim ayında yapılıyor. Blue Lake Küçükçekmece'de fiyatlar 475 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!

Toplam 788 daire, 2 blokta 22 ticari üniteden meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları179 bin dolardan başlıyor.

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları!

Blue Lake Küçükçekmece projesinde 1+0’dan 4+1 dublekse kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. İşte, Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları...

İncek Blue daire fiyatları Haberi

İncek Blue daire fiyatları

Şehrin stresinden uzak, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunan İncek Blue’nun 1+1 yeni örnek dairesi,  modern ve ferah bir tarzda dekore edildi. Örnek dairenin aksesuar seçiminde Zara Home, Mudo Concept ve Paşabahçe’den ürünler kullanıldı.


Alaçatı’nın mavi ve beyaz tonlarından ilham alınarak tasarlandı

DGD Design tarafından tasarlanan dairede ferahlık ve rahatlık ön planda tutuldu. Salonda tercih edilen mavi ve beyaz renkler ortama huzur katarken; modern ve konforlu mobilyalar ise minimal bir estetik anlayışa vurgu yapıyor. Balkonda kullanılan renkli meshler, bitkiler ve İCA’nın özel tasarımı ‘’fest koltuk’’ açık hava keyfine sakin ve yalın bir dokunuş katıyor.



Örnek dairenin yatak odası, Milano Fuarı’nın 2015 trendi turuncu ve yeşillerle renklendirildi. Aynalar, duvarda kullanılan perde kaplaması, şeffaf dolap kapakları ve kullanılan aksesuarlarla Ege’nin dingin...