30 / 04 / 2024

İncek Blue ödeme tablosu

İncek Blue ödeme tablosu

İncek Blue projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer alıyor. 2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede fiyatlar ne kadar? İşte İncek Blue ödeme tablosu...

Manzaralı geniş balkonlarıyla İncek Blue'da vade farkı yok!

İncek Blue projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 297 bin 960 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisiz, vade farksız ve 80 ay vade ile ödeme yapılabiliyor.

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme avantajı!

Ankara'da hayata geçirilen Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme planı sunuluyor. Projede, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.

Blue Lake ödeme kampanyası!

Blue Lake ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 788 daire ve 22 ticari birime yer verilen projede 1+1'ler 800 bin TL'den başlıyor.

Blue Lake kampanyalı ödeme planı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne komşu konumda hayata geçirilen Blue Lake'te 120 aya varan vadelerle ev sahibi olunabiliyor..

Blue Lake, Boğaz esintisini yaşatacak Kanal İstanbul'un yanıbaşında!

Blue Lake İstanbul'da yaşam Mart 2018'de başlayacak. Projede ödeme planı kapsamında 120 ay 0,99 kredi oranı sunuluyor..

Blue Lake Metal Yapı fiyatları 2017 listesi!

Blue Lake Evleri cazip ödeme avantajlarıyla İstanbul Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor...

Bulvar Loft Akfen ödeme planı!

Toplam 822 daireden meydana gelen Bulvar Loft projesi Ankara İncek'te yükseliyor. Projede daire fiyatları 324 bin 500 TL'den başlıyor. İşte Bulvar Loft Akfen ödeme planı...

Blue Lake Küçükçekmece'de 1 yıl sonra ödeme fırsatı!

Daire fiyatlarının 475 bin TL'den başladığı Blue Lake Küçükçekmece projesi 788 konut ve 22 dükkandan meydana geliyor. Blue Lake Küçükçekmece'de 1 yıl sonra ödeme fırsatı yer alıyor.

Küçükçekmece Blue Lake Konutları güncel satış fiyatları!

Blue Lake Evleri, İstanbul Küçükçekmece'de 788 konut ve 22 adet dükkan olarak planlandı. Projeden daire alanlara, eve taşındıktan 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Blue Lake Küçükçekmece güncel fiyat bilgisi!

Blue Lake Evleri, Metal Yapı Konut A.Ş tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirildi. 1+1'dan 4+1'e kadar konut tiplerine yer verilen projede taşındıktan 1 yıl sonra ödeme yapma avantajı sunuluyor...

Blue Sea Gürpınar Evleri ödeme planı 2017!

İstanbul Beylikdüzü ilçesi Gürpınar Mahallesi'nde hayata geçirilen Blue Sea Gürpınar projesinin yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor. İşte Blue Sea Gürpınar Evleri ödeme planı 2017...

İncek Blue ödeme tablosu Haberi

İncek Blue ödeme tablosu

İncek Blue ödeme tablosu haberimizin devamında yer alıyor ama öncesinde projeden bahsedelim. 2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan proje Ankara'nın İncek ilçesinin Yenimahalle bölgesinde yükseliyor.


İncek Blue projesinde toplam 225 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Yenimahalle İncek Blue projesinde daire teslimleri 2016 yılını Aralık ayında gerçekleşecek.  Proje tek blok olarak yükseliyor. 


İncek Loft'ta  süpermarket, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme terasları, buhar odası, sauna, spa ve wellness alanları, kuru temizleme, eczane, kuaför, cafe ve restaurant alanları, lostra yer alıyor. 


İncek Blue Ankara projesinde satışa sunulan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 297 bin 960 liradan, 2 oda 1...