02 / 05 / 2024

Blue Lake Küçükçekmece güncel fiyat bilgisi!

Blue Lake Küçükçekmece güncel fiyat bilgisi!

Firma: Metal Yapı Konut

Proje: Blue Lake

Blue Lake Evleri, Metal Yapı Konut A.Ş tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirildi. 1+1'dan 4+1'e kadar konut tiplerine yer verilen projede taşındıktan 1 yıl sonra ödeme yapma avantajı sunuluyor...



1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatiflerinin sunulduğu  Blue Lake  Evleri Küçükçekmece'de  Metal Yapı Konut  A.Ş tarafından inşa ediliyor. Proje 38 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen Küçükçekmece Blue Lake Evleri'nde teslimlerin bu yıl Ekim ayında yapılması planlanıyor. 


Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede yükselen Blue Lake Evleri projesinde, 1,3 kilometre uzunlukta Gök Teras ve 3 adet sonsuzluk havuzu da olacak.Konum olarak  E-5'e 1 kilometre alanda bulunan Blue Lake Evleri, sekiz blokta toplam 788 konut ve 22 dükkandan meydana geliyor. 


Blue Lake Küçükçekmece güncel fiyat bilgisi!

Blue Lake Evleri Küçükçekmece'de evinize taşındıktan 1 yıl sonra ödemelere başlama fırsatı sunuluyor. Blue Lake Küçükçekmece'de fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor.


Blue Lake Evleri'nde sauna, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor. 



Adres: 27 Mayıs Caddesi, 23 Küçükçekmece - İstanbul


Tel: 444 8 128

Web: http://www.bluelake.com.tr/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön