06 / 05 / 2024

İncek Gölbaşı İmar Plan değişikliği

İncek Gölbaşı İmar Plan değişikliği

Ankara Taşpınar, İncek Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı Sınırları içindeki İncek Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı. İncek Loft'a yakınlığıyla dikkat çeken ada sosyal kültürel tesis alanı olarak geçiyor. İşte o plan...

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Gölbaşı'nda 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Gölbaşı İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, İncek-İmar Mahallesi, 195 ada, 14 parselde yer alan 1.320 metrekare villa ve bahçesini 15 milyon 38 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Gölbaşı'nda 2.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gölbaşı Belediye Başkanlığı, İncek ve Hacılar'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 2 milyon 591 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı'nda 21.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi Özışık Sitesi ve İncek Mahallesi'nde yer alan 2 adet villa vasıflı gayrimenkul toplamda 21 milyon 628 bin 711 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 2 gayrimenkulü özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı kararı gereğince, Ankara Gölbaşı Oyaca-İmar Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul satış suretiyle özelleştirildi.. 

Gölbaşı Virancık Mahallesi imar değişikliği onaylandı!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Virancık-İmar Mahallesi'nde yer alan bazı parsellerin imar değişikliği onaylandı..

Ankara Gölbaşı'nda 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek-İmar Mahallesi'nde yer alan 6 adet gayrmenkul toplamda 6 milyon 647 bin 300 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Gölbaşı'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Karaoğlan-İmar Mahallesi'nde yer alan tribleks villa 9 milyon 731 bin 250 TL bedel ile icradan satılıyor.

Bulvar Loft Gölbaşı güncel ödeme şekli!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek Gölbaşı bölgesinde hayata geçirilen Bulvar Loft projesinde minimum yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Gölbaşı Spor Alanı ve Cep Terminali imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Şafak Mahallesi, Spor Alanı ve Cep Terminaline ait 4 nolu parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara Gölbaşı'nın imar planı değişti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, Gölbaşı İncek Mahallesi'ndeki imar planı değişti. Onaylanan planlarda “kentsel dönüşüm ve gelişim proje” alanı içinde kalan 25 adet konutun yapılması 15 kat artırıldı.

İncek Gölbaşı İmar Plan değişikliği Haberi

İncek Gölbaşı İmar Plan değişikliği


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 16.04.2014 gün ve 609 sayılı kararı ile itirazın kabulüne ilişkin onaylanan "Taşpınar, İncek Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı Sınırları" içinde yer alan Gölbaşı / İncek Mahallesi 111412 ada 1 nolu parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği, 2 Mayıs 2014'te Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ilan panosunda 1 ay (30 gün) süreyle askıya çıkarılmıştır.



İncek 111412 ada 1 nolu parsel



Ankara Gölbaşı İncek 111412 ada 1 nolu parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği, 4 Haziran 2014'de askıdan indirilecek. 


Plan notları şöyle;


1- Sosyal kültürel tesis alanında E=0.60 ve Hmaks:Serbesttir olup müze amacı dışında kullanılmamak şartıyla E=1.50 Hmax=Serbesttir.



İncek...