10 / 05 / 2024

İncek inşaatı

İncek inşaatı

Toki'nin web sayfasında yer alan bilgilere göre proje 1059 adet daireden meydana geliyor. İncek projesinin inşaatı haleden devam ediyor. Proje YDA ve Özkar tarafından hayata geçiriliyor.

Murat Kurum, Yargıtay binası inşaatını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İncek Bulvarı'nda inşaatı süren Yargıtay Başkanlığı hizmet binasını inceledi...

Sunset İncek'te inşaat tam gaz devam!

Ankara İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinin inşaat çalışmları devam ediyor. Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, Sunset İncek projesinin inşaat aşamalarını paylaştı...

TOKİ İncek 2. Etap'ın inşaatı tam gaz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde inşaatı süren “İncek 2. Etap Projesi”nde incelemelerde bulundu.

İncek, inşaat firmalarının gözdesi oldu!

Ankara'da inşaat firmalarının en fazla yatırım yaptığı bölgeler arasında İncek yer alıyor. Ankara İncek'te 3.700 konut yükseliyor.

İnşaat ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Bugün açıklanan TÜİK temmuz ayı sektörel güven endeksi rakamlarını inşaat patronları değerlendirdi. İşte KLK YAPI, Dağ Mühendislik, Gül Proje, ONS İncek, ERA Gayrimenkul, değerlendirmeleri şöyle:

İnşaat projeleri Ankara İncek'e değer katıyor!

Ankara İncek'te, son yıllarda yoğunlaşan inşaat projeleri, emlak ve gayrimenkul piyasasında bölgeye değer katıyor. Uzmanlar, inşaat sektörüne yatırım yapan firmaların kendilerine kâr ettirecek bölge arayışı içinde olduğunun altını çizdi.

Arte İnşaat'tan Ankara'ya yeni proje!

Ankara Alacaatlı-İncek Yolu üzerinde, Arte İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Arte 168 projesinde inşaat çalışmalarına Ocak 2016'da başlanacak.

Akfen İnşaat İncek Loft’ta teslime 6 ay kaldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek’in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016’da başlıyor.

Akfen İnşaat yeni projesiyle Bodrum'da yükselecek!

Akfen inşaat olarak bir dönem Emlak Konut ile önemli konut projelere imza attıklarına değinen Akın, şöyle devam etti: "Levent, İncek gibi projelerimizde olduğu gibi Loft markasıyla yola devam edeceğiz.'

Uptown İncek'in inşaatı sıcaklara rağmen devam ediyor!

Beşkentin gözde merkezi İncek'in beldesi Yumrutepe'de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 isçi konutların en kısa zamanda teslimi için çalışıyor. İnşaat hızla devam ediyor.

Akfen İnşaat İncek Loft projesi!

Akfen İnşaat İncek Loft projesi, Ankara İncek bölgesinde inşa ediliyor. İncek'in en büyük projesi olma özelliğine sahip projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon daire tipleri mevc

Ons İnşaat Ons İncek Residence daire fiyatları!

Ons inşaat Ons İncek Residence daire fiyatları 288 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ons inşaat Ons İncek Residence projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olarak tasarlandı...

Prestij İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

İnşaat sektörü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın en İddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'ln inşaatı son hızla devam ediyor. Projenin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

İncek inşaatı Haberi

İncek inşaatı
ANKARA İncek'te TOKİ'nin de konutları bulunuyor. TOKİ'nin web sitesinde yer alan bilgilere göre proje, toplam 1059 konuttan oluşuyor ve şu anda inşaatı devam ediyor. Projenin inşaatını YDA ve ÖzKar gerçekleştiriyor. Projeye milletvekilleri ve bürokratlar ilgi...