29 / 04 / 2024

İncek Prestij Rezidans

İncek Prestij Rezidans

İncek Prestij Residence adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İncek Prestij projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon dairelerden meydana geliyor...

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Empire İncek Rezidans fiyatları!

Empire İncek Rezidans projesi 43 katlı tek blok olarak yükseliyor. Peki Empire İncek Rezidans fiyatları ne kadar?

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Alpak Neva, Ankara'ya aile rezidansı konseptini kazandırdı!

Armonia Concept projesi için güçbirliği yaparak ALPAK&NEVA İnşaat şirketini kuran Neva Prestij Yapı ve Alpak Ticaret, yeni projesini duyurdu. Kurucu ortağı Mehmet Öztürk projelerle 'aile rezidansı' kavramını Ankara'ya kazandırdıklarını belirtti.

Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1!

Çok yakında teslim edilmesi planlanan Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olmak mümkün. Projede toplam 765 adet daire bulunuyor.

Ankara İncek Vista Rezidans'ta fiyatlar 353 bin TL'den başlıyor!

Özçelik İnşaat ve Pelit İnşaat ortaklığıyla yükselen projede toplam 222 adet daire yer alıyor. Ankara İncek Vista Rezidans'ta fiyatlar 353 bin TL 'den başlıyor.

Prestij sahibi olmak isteyenlerin tercihi Folkart Towers!

Folkart Towers A Plus konfor, lüks ve marka gücünü birarada bulunduruyor. Folkart Towers’ta bir rezidans ya da ofisinizin bulunması prestij kazanmak anlamına geliyor.

Gölbaşı Loft İncek Rezidans fiyat listesi!

1.199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden meydana gelen Gölbaşı Loft İncek Rezidans projesi Akfen İnşaat tarafından yükseliyor. Gölbaşı Loft İncek Rezidans fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Gölbaşı İncek Loft Rezidans daire fiyatları!

Akfen İnşaat imzası ile yükselen İncek Loft Ankara konutları 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projede 1.119 adet konut yer alıyor. Gölbaşı İncek Loft Rezidans daire fiyatları 314 TL'den başlıyor.

İncek Loft Rezidans satılık daire!

İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 1.199 konut ve 44 ticari üniteden oluşan proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor.

İncek Prestij Rezidans Haberi

İncek Prestij Rezidans

Fırat Life İnşaat ve Dema İnşaat ortaklığında hayata geçirilen İncek Prestij Residence adres bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İncek Prestij Ankara projesi 16 adet blok halinde yükseliyor. 60 bin metrekare alan üzerine yayılan proje 765 adet konuttan meydana geliyor.


Başkent Ankara İncek bölgesinde inşa edilen İncek Prestij Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon daire tiplerinde tasarlandı.


İncek Prestij Konutları ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı yanıtı veriliyor. İncek Prestij projesinden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


İncek Prestij Rezidans sosyal olanakları arasında dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar odası yer alıyor. 


İncek...