27 / 04 / 2024

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.



Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü,  Ankara  İncek Prestij'deki 4 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Satışa çıkarılan kountların fiyatları 5 milyon 795 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli de 173 bin 850 TL olarak belirlendi.

Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

İncek Prestij deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
METROPOL İMAR A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN

 
1. Mülkiyeti Şirketimize ait olan Ankara İli, sınırları içerisinde bulunan ve aşağıdaki tabloda tapu bilgileri ve muhammen bedeli belirtilen dairelerin satışı kapalı teklif (artırma) usülü ile yapılacaktır.
 

2. Bu satış işlemi 2886 sayılı kanuna tabi değildir. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

3. Teklifler 07.11.2023 Pazartesi günü saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde (Ayrancı Mah. Şair Baki Sk. No: 17 Çankaya Ankara) açılacaktır.

4. Satış şartnamesi; 06.11.2023 tarihi saat 17.00’ye kadar, iş günlerinde ve 09.00-17.00 saatleri arasında Teknik İşler Müdürlüğünde görülebilir.

5. Teklif verecek olanlar 750 TL bedel karşılığında, en geç tekliflerin açılacağı günden 1 gün önce Vakıfbank Tunalı Hilmi Ankara Şubesi IBAN: TR22 0001 5001 5800 7292 5696 41 nolu hesap numarasına şartname bedeli yatırıldıktan sonra dekont ibraz ederek Teknik İşler Müdürlüğü’nden satış şartnamesi almak zorundadırlar.

6. Bu işe verilecek teklifler ile birlikte sunulması gereken belgeler;
a. Gerçek kişiler için ikametgâh belgesi veya Tebligat için Türkiye'de bir adres gösterir beyanname; Tüzel kişi olmasın halinde adres gösterir ticaret sicil gazetesi.
b. Gerçek kişi olması halinde T.C.Nüfus Cüzdanı, Nüfus Kayıt Örneği veya T.C. Pasaportu;
c. Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği bağlı bulundukları Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, Tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevleri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler
d. İmza Sirkülerinin verilmesi;
1. Gerçek kişi olması halinde kişinin noter tasdikli imza beyannamesi;
2. Tüzel kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri;
e. Şartname alındı makbuzu
f. Teminat Alındı Makbuzu veya Şartnamede belirtilen teminatlardan biri;
g. Yer görme belgesi
h. Şartname ekinde bulunan örneğe uygun Teklif mektubu
a. Her sayfası imzalanmış, tüzel kişilik ise kaşelenmiş ve imzalanmış şartname.

7. Teklifler en geç 07.11.2023 Salı günü saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü'ndeki evrak servisine teslim edilecektir.  Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya herhangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmaz.

8. Şartnameye uygun olmayan veya içerisinde şartname hükümlerinin dışına şartlar ihtiva eden teklifler geçersiz sayılacaktır.

İLAN OLUNUR

Son dakika! Merkez Bankası faiz kararı açıklandı!

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Yazlık evini izinsiz kiraya verenler yandı! 500 bin TL ceza geliyor!


Geri Dön