27 / 04 / 2024

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.



Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul'ün merakla beklenen projesi Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde toplam 757 adet konut 65 adet ticari alan yer alacak. Söz konusu proje 2 milyar 15 milyon 785 bin 977 TL'ye mal olacak.

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinin arsa alanı 27 bin 199 metrekare olarak açıklanırken, inşaat alanı da 161 bin 289 metrekare olarak açıklandı. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasalrandı.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Bakırköy ilçesi Osmaniye Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi 8 blok olarak yükselecek. Söz koProjede 757 adet konut ve 65 adet ticari alan olacak şekilde 822 bağımsız birim bulunacak.

Herhangi bir sosyal alanın yer almayacağı projede 740 metreküplük su deposu yer alacak olup toplam bağımsız bölüm ihtiyacını karşılayacak. 

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

ÖZAKSU GAYRİMENKUL BAKIRKÖY OSMANİYE PROJESİ NEREDE İNŞA EDİLİYOR?

İnşaat çalışmalarının başlayacağı Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinin etrafında konutlar, siteler ve okullar bulunuyor. Proje alanına en yakın konut 20 metre mesafede yer alırken, projenin kuzeyinde; D-100 karayolu, 400 metre doğusunda Veliefendi Hipodromu, 190 metre kuzeybatısında Bakırköy Salı Pazarı, 720 metre kuzeybatısında Bakırköy Adliye Sarayı, 700 metre kuzeyinde Marmara Forum Alışveriş Merkezi bulunuyor.

ÖZAKSU GAYRİMENKUL BAKIRKÖY OSMANİYE PROJESİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Tamamlandığında 2 bin 271 kişinin yaşaması planlanan Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinin hafriyat işlemlerinin 12 ay, toplam inşaat süresinin ise 3 sene sürmesi planlanıyor. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinin inşaat aşamasında 400 personel çalışacak.

 

Metronom Ümraniye'de teslimler Haziran 2024'te!

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Aquamarine Evleri satışta! Yeni proje!


Geri Dön