08 / 05 / 2024

İncek Yumrutepe nerede

İncek Yumrutepe nerede

Ankara’nın oksijen oranı en bol bölgesi olan İncek Yumrutepe’de yaşam başlıyor.Birçok yatırımcının gözde bölgesi haline gelen İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu.

Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla! 

MBM Enerji İnşaat ve Mutlucan A.Ş. ortaklığında inşa edilen Akadia İncek projesinin detayları belli oldu. Peki Akadia İncek projesi nerede? İşte Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla!

Akadia İncek nerede? Akadia İncek fiyat listesi 2022!

Akadia İncek nerede sorusunun yanıtı ve Akadia İncek fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Akadia İncek projesine ilişkin tüm detaylar...

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Empire İncek nerede?

43 katlı tek blokta toplamda 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek projesinde satışlar başladı. Peki, Empire İncek nerede?

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek ile temiz havayı içinize çekin!

Ankara’nın oksijen oranı en bol bölgesi olan İncek Yumrutepe’de yaşam başlıyor.Birçok yatırımcının gözde bölgesi haline gelen İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu.

Sinpaş GYO İncek Life nerede?

Daire fiyatlarının 487 bin TL'den başladığı İncek Life Konutları'nda 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Sinpaş GYO İncek Life nerede?

İncek Life Evleri nerede?

Toplam 548 adet konutun yer aldığı İncek Life Evleri'nde satışlar devam ediyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki İncek Life Evleri nerede?

Art Town konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Uptown İncek "Art Town" projesi ile konut sahipleri sanatla iç içe olabilecekler.

Uptown İncek sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Yumrutepe Uptown İncek'te Eylül'de yaşam başlıyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown Încek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te eylülde yaşam başlıyor!

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

İncek Yumrutepe nerede Haberi

İncek Yumrutepe nerede

Ankara’nın bol oksijenli bölgesi olan İncek Yumrutepe, şehir merkezinden uzaklaşmadan, temiz havayı içine çekebileceğiniz bir yerleşim merkezi haline geldi. Birçok yatırımcının gözde bölgesi haline gelen İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Bol oksijenli bir yaşam için şehir merkezinden uzaklaşmaya gerek olmadığını belirten LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı; “ Uptown İncek projemizi hayata geçirirken bir yaşam merkezi kurmanın ötesinde konut sahiplerine doğa ile iç içe ve aradıkları temiz havayı soluyabilecekleri bir hayat sunma amacı ile yola çıktık. Mogan Gölü ve ODTÜ Ormanına yakınlığı ile dikkat çeken projemiz, ailelerin bu tarz bir yaşam için şehirden uzak yerlere...