04 / 05 / 2024

incek yumrutepe

incek yumrutepe

Ankara’nın oksijen oranı en bol bölgesi olan İncek Yumrutepe’de yaşam başlıyor.Birçok yatırımcının gözde bölgesi haline gelen İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu.

Emre Katırcı: İncek Yumrtepe semti ortaya çıktı!

Emre Katırcı, "İnşaata başladığımız dönemde neredeyse hiçbir inşaat faaliyeti yokken, şu anda bölgemizde binlerce konut üretiliyor. Bu sinerjiyle bölge, bir cazibe merkezi haline geldi" dedi.

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek ile temiz havayı içinize çekin!

Ankara’nın oksijen oranı en bol bölgesi olan İncek Yumrutepe’de yaşam başlıyor.Birçok yatırımcının gözde bölgesi haline gelen İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu.

Uptown İncek sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Yumrutepe Uptown İncek'te Eylül'de yaşam başlıyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown Încek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te eylülde yaşam başlıyor!

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek’te yaşam Eylül’de başlayacak!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

LEMA Grup Uptown İncek'te teslimler Eylül'de!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek Evleri ne zaman teslim edilecek?

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Akfen Loft İncek fiyat listesi!

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde hayata geçirilen İncek Loft Akfen İnşaat tarafından yükseliyor. Akfen loft incek fiyat listesi dairelerin konumlarına göre farklılık gösteriyor.

İncek Loft'ta 18 ay boyunca ödeme yok!

AKFEN inşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft, 800 adetlik satış rakamına ulaştı, incek Loft, 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı plan sunuyor.

incek yumrutepe Haberi

incek yumrutepe

Ankara’nın bol oksijenli bölgesi olan İncek Yumrutepe, şehir merkezinden uzaklaşmadan, temiz havayı içine çekebileceğiniz bir yerleşim merkezi haline geldi. Birçok yatırımcının gözde bölgesi haline gelen İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Bol oksijenli bir yaşam için şehir merkezinden uzaklaşmaya gerek olmadığını belirten LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı; “ Uptown İncek projemizi hayata geçirirken bir yaşam merkezi kurmanın ötesinde konut sahiplerine doğa ile iç içe ve aradıkları temiz havayı soluyabilecekleri bir hayat sunma amacı ile yola çıktık. Mogan Gölü ve ODTÜ Ormanına yakınlığı ile dikkat çeken projemiz, ailelerin bu tarz bir yaşam için şehirden uzak yerlere...