19 / 05 / 2024

İncekum Plajı ihalesi

İncekum Plajı ihalesi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde İncekum Plajı ihalesi gerçekleşti. Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapılan ihaleye 5 firma katılırken, ihaleyi Pınargözü Turizm Ticaret Limited Şirketi yıllık 255 bin lira bedelle 10 yıllığına kazandı...

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki otoparkı tekrar işletmeye açtı!

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki Milli Emlak’a ait otoparka yine çöktü. Geçen yıl 15 bin lira ceza alan kulüp, otoparkı tekrar işletmeye açtı.

Milli Emlak, Alanya İncekum Plajı'ndaki otopark işletmesini durdurdu!

Alanya Belediyespor'un Alanya İncekum Plajı'ndaki otoparka kanunsuz bir şekilde çökerek ruhsatsız işletmesine Milli Emlak Müdürlüğü 'dur' dedi. Kulübe 15 bin 238 lira ceza kesildi.

Kılavuzlu - Ceyhan rekreasyon alanı start aldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih M.Erkoç, proje çalışmaları süren "Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanı'nın bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olacağını söyledi. Plaj ihalesi de yakında yapılacak.

Kefken Plajı düzenleme ihalesi gerçekleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği sahil düzenlemelerine bir yenisini daha ekliyor. Kefken Plajı düzenleme işi ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Sonucu ihale komisyon toplantısında açıklanacak.

İztuzu Plajı ihalesi iptal!

İztuzu Plajı'nın kullanımıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İztuzu ihalesini iptal edeceğim. Yeni aldığımız karar şu: İztuzu Plajı'nda hiçbir ticari faaliyet, şezlong, şemsiye olmayacak" dedi.

İncekum Plajı ihalesini Pınargözü Turizm kazandı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde İncekum Plajı ihalesi gerçekleşti. Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapılan ihaleye 5 firma katılırken, ihaleyi Pınargözü Turizm Ticaret Limited Şirketi yıllık 255 bin lira bedelle 10 yıllığına kazandı...

İncekum Plajı'nı 2.5 milyona Pınargözü Turizm kiraladı!

Marmaris 'in Çamlı Mahallesi'nde bulunan, turkuaz rengindeki denizi ve altın sarısı kumları nedeniyle ünlü Hawai plajlarına benzetilen İncekum Plajı , özel bir şirkete 10 yıllığına kiralandı.

TOKİ Kütahya'da spor salonu, pansiyon ve eğitim binaları ihalesi!

TOKİ Kütahya'da eğitim binaları, 2 adet öğrenci pansiyonu ve 1 adet spor salonunun ihalesi 30 Ekim 2012 tarihinde yapılıyor...

TOKİ Bolu Mengen'de 80 konut ve içme suyu deposu ihalesi!

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de 80 konut ve içme suyu deposunun ihalesi 30 Ekim 2012 Salı günü saat 14.00'te yapılıyor...

TOKİ KOSGEB ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ'nin KOSGEB Hizmet Binası ihalesi bugün 14.30'da açık ihale usulü ile yapılıyor...

TOKİ Gaziantep Vergi Dairesi Hizmet Binası ihalesi bugün!

Gaziantep Vergi Dairesi Hizmet Binası'nın ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor. İhalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 gündür...

İstanbul Finans Merkezi ihalesi bugün yapılıyor!

Daha önce uygun rekabet ortamının sağlanamaması ve tek geçerli teklif olması nedeni ile ertelenen İstanbul Finans Merkezi projesi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor...

İncekum Plajı ihalesi Haberi

İncekum Plajı ihalesi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde İncekum Plajı ihalesi gerçekleşti. Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapılan ihaleye 5 firma katılırken, ihaleyi Pınargözü Turizm Ticaret Limited Şirketi yıllık 255 bin lira bedelle 10 yıllığına kazandı. İhale sonucuna 5 firma itirazda bulundu.


Kleopatra Adası’nın hemen karşısında yer alan, yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği İncekum Plajı’nın işletme hakkı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından aylığı 75 bin liradan 10 yıllığına kapalı teklif arttırma usulüyle ihaleye çıkartıldı.


’Marmaris’in Havai’si olarak bilinen ve dar gelirli ailelerin akın ettiği İncekum Plajı’nı bu seneye kadar Çamlı Köyü Muhtarlığı işletiyordu. Muğla’nın büyükşehir olmasının ardından İncekum Plajı’nın Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ihaleye çıkartılması kararı alınmıştı.


İhale dün akşam saatlerinde Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü İdare Binası’nda gerçekleşti. İhaleye katılmak için 30 firmanın başvurduğu öğrenildi....