06 / 05 / 2024

İncesu Belediyesi Saat Kulesi

İncesu Belediyesi Saat Kulesi

İncesu Belediyesi 2016 yılı yatırım projesinde yer alan ilçe merkezine saat kulesi yapımı için gerekli araştırmaları yaparak üç tane saat kulesi seçti.

O ilde 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor! 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kayseri ili İncesu Belediyesi, Kayseri ili, İncesu ilçesi, Örenşehir, Aksubağları, Saraycık, Beylik ve Karamustafa Paşa mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ İncesu 4. Etap başvuruları 27 Kasım'da başlıyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplu konutlar hakkında bilgi verdi. Konutlar kurasız şekilde hak sahiplerini bulacak. 

TOKİ Kayseri İncesu'da kuralar çekildi!

Kayseri İncesu Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına yaptığı başvuru sonucu Saraycık mahallesinde ön talebi toplanan 437 konutun kurası çekildi.

TOKİ İncesu 4. Etap kurası 11 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İncesu Belediyesi tarafından inşa edilen İncesu 4. Etap konutlarının kurası çekiliyor. Kura çekimi 11 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

İncesu Belediyesi imara uygun yeni yollar açıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Kayseri İncesu'ya yeni ticaret merkezi yapılıyor!

İncesu Belediyesi Süksün Mahallesine, ticaret merkezi inşa ediyor. TOKİ konutlarının yapılmasından sonra mahallede bir ticaret merkezinin ihtiyaç haline geldiğini söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ticaret merkezi inşaatını yerinde ziyaret etti.

Kayseri İncesu'ya 10 milyon TL'lik yatırım!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol "İncesu Belediyesi olarak borçsuz belediyecilik anlayışı ile kendi imkânlarımızda toplam 10 milyon TL'lik yatırım çalışmalarımız hızla devam etmektedir." dedi.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap'ta yol çalışması başladı!

Kayseri İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce 2016 yılı yatırım programı içerisinde yer alan 30 bin ton sıcak asfalt atılması kapsamında İncesu 3. Etap TOKİ konutlarının sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Kayseri İncesu Belediyesi'nden her mahalleye sosyal konut!

Kayseri İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye mahalle olarak bağlanan köylere düğünlerini, nişanlarını yapabilecekleri sosyal konutlar yapıyor. Bu konutlar taziye evi ve düğün salonu olarak da kullanılabiliyor.

İncesu Belediyesi Saat Kulesi için referandum yaptı!

İncesu Belediyesi 2016 yılı yatırım projesinde yer alan ilçe merkezine saat kulesi yapımı için gerekli araştırmaları yaparak üç tane saat kulesi seçti.

TOKİ İncesu'da 4. etap inşaatına başlandı!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "İncesu Belediyesi olarak vatandaşlarımıza sağlıklı yaşam merkezleri konutlar oluşturmak adına 2004 yılında başladığımız TOKİ uygulamasının 4. Etabına başlamış bulunmaktayız" dedi.

Kayseri İncesu'da tarihi eserlerin restorasyonu yapılıyor!

İncesu Belediyesi, yaptığı çalışmalarla ilçedeki tarihi eserlerin restorasyonunu yaptırarak, tarihi dokunun korunmasını sağlıyor.

Kayseri İncesu'da tarihi yapılar restore ediliyor!

İncesu Belediyesi, yaptığı çalışmalarla ilçedeki tarihi yapıların restorasyonunu yaptırarak, tarihi dokunun korunmasını sağlıyor. İncesu Belediyesi İlçenin tarihi yapısını korumak için Vakıflar Genel Müdürlüğü ile işbirliği yapıyor.

İncesu Belediyesi Saat Kulesi Haberi

İncesu Belediyesi Saat Kulesi

İncesu Belediyesi 2016 yılı yatırım projesinde yer alan ilçe merkezine saat kulesi yapımı için gerekli araştırmaları yaparak üç tane saat kulesi seçti. Yapılacak olan saat kulesinin halkın istediği bir saat kulesi olması için ilçe halkına ve esnafların oy kullanarak seçmeleri için çarşı merkezine oy sandığı konuldu.

Yapılacak olan saat kulesi için gerçekleştirilen referandumda İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol da vatandaşlarla birlikte oy kullandı. Başkan Karayol, "İncesu Belediyesi olarak 2016 yılı içerisindeki projelerimizden bir tanesi de İlçe merkezine Saat Kulesi yapımı. Bu konuda belediyemiz birimleri tarafından gerekli araştırmalar yapılarak karşımıza üç adet proje çıkardılar. Bizde bu konuda özellikle İlçe merkezine olması sebebiyle esnaflarımızın ve ilçe halkının görüş ve düşünlerine ihtiyaç duyduk bu yüzden üç projeyi numaralandırarak vatandaşlarımızın oylamasına sunduk. Bu seçim...