29 / 04 / 2024

İnci Deri kaç mağaza açacak

İnci Deri kaç mağaza açacak

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, hedeflerinin İnci markasını ve İnci’nin moda anlayışını geniş kitlelere yaymak olduğunu söyledi. Kızıltaş 2017 yılında 140 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Deri sektörünün devi iflas bayrağını çekti

Deri sektörünün önemli firmalarından biri olan Matraş için açılan iflas davaları sonuçlandı ve Türkiye'nin öncü şirketlerinden biri olan Matraş bir kaç yıl önce girdiği ekonomik krizden iflasla çıktı.

Derimod’da yüzde 50 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

Derimod’da bu yaz çok başka geçecek! Deri ceketten ayakkabı ve çantaya kadar birebirinden başka ürünlerin yer aldığı Derimod yepyeni kampanyasıyla karşımızda. Derimod’da şimdi indirim zamanı. Derimod indirime girmişken tüm indirimlerine ek fırsat ürünlerinde 2. Ürüne %30 indirim fırsatı sunuyor. Bun

Osmanoğulları 20 İnşaat Medikal Gıda Deri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları 20 İnşaat Medikal Gıda Deri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aşık tarafından kuruldu.

Lapta Sahili'ndeki ‘kaçak inşaata’ 2'nci mühür!

Kıbrıs Lapta Belediyesi tarafından daha önce mühürlenen kaçak inşaatta çalışmaların devam etmesiyle, inşaat yeniden mühürlendi.

İnci Deri'nin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı!

İnci Deri’nin mağazalarının tamamına yakını kapandı. Şirketin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı.

İnci Deri'nin mağazaları neden kapanıyor?

İnci Deri ayakkabı sektöründeki genel olumsuzluktan firma da nasibini almış. 102 yıllık geçmişe sahip olan inci bu aralar tedarikçileri ile ciddi sıkıntı yaşıyormuş. Bazı tedarikçiler doğrudan iflas talepli davalar açmaya başlamış...

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

İnci Deri 13 yeni mağaza açacak!

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, önümüzdeki dört yıl içinde yurt dışında 13 mağaza açacaklarını söylüyor.

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Koç, Ahmet İnci ve Esat Akkoyun ortaklığında 12 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Koç, Ahmet İnci ve Esat Akkoyun ortaklığında 12 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

AVM'ler açılışlarını erteliyor!

AVM'lere ziyaretçi sayısının azalması yatırımlarıda vurdu. Perakendeci mağaza açmayacak. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, ''2017'de AVM açılışı ertelendi, yatırım yok'' diye konuştu.

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

İnci Deri kaç mağaza açacak Haberi

İnci Deri kaç mağaza açacak

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, hedeflerinin İnci markasını ve İnci’nin moda anlayışını geniş kitlelere yaymak olduğunu söyledi. Kızıltaş, şöyle devam etti:


“2015’in başından bu yana faaliyete geçen 11 yeni mağazamızla 104 mağazaya ulaştık. 2016 için yüzde 30 bir büyüme hedefi belirledik. 2017’de 100’üncü yılımızı kutlayacağız. Bu bizim için gurur kaynağı. Yine fark yaratan koleksiyonlarla müşterilerimizin karşısına çıkacağız. Yurt içi ve yurt dışı mağaza sayımızı artırmaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Körfez bölgesi ana bayiliği ile ilgili görüşmelerimiz var. Fas ile de Afrika’yı araştırıyoruz ve bu bölgelere girmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki 5 yılda; yurt dışı satış noktalarımızın sayısını 15’e çıkartmayı hedefliyoruz. 100. yılımızda 50 ilde 140 mağazaya ulaşmayı, çalışan sayımızı da 800 civarına çıkarmayı ve marka yatırımlarımızı artırmayı...