29 / 04 / 2024

İnci Evleri

İnci Evleri

Elysium Serene Kandilli projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Son 20 dairenin satışının devam ettiği Elysium Serene Kandilli projesinde fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor

Elysium Serene Kandilli teslim tarihi ne zaman

Kandilli’de Ofton İnşaat güvencesi ile yapılan Elysium “Serene” projesinde teslimler 2013 yılının Aralık ayında yapılacak!

Elysium Serene Kandilli'de 676 bin TL'ye!

Satışları bugün başlayan Elysium Serene Kandilli"de konut teslimlerinin, 2013 yılının sonlarına doğru yapılması bekleniyor

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 177'nci defa yıktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 147'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 147'nci defa yıktı.

Yeşil İnci Evleri 1 projesindeki konutlar teslim edildi!

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları yürütülen  ‘Yeşil İnci Evleri-1’ projesi kapsamında konutların yapımı tamamlandı. 

Fener İskele, İnci Evleri ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

İskele sektöründeki 20 yıllık tecrübesine 2016 yılı itibarıyla gayrimenkulü de dahil eden Fener İskele, Görükle'de ilk konut projesi olan İnci Evleri'ni inşa ediyor.

Yeşil Yurt İnşaat'tan dolar bozdurana indirim!

Yeşilyurt Belediyesi iştirakı olan Yeşil Yurt İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrası dövizini bozduran vatandaşlara devam etmekte olan Yeşil İnci Evleri ile Yeşil Köy Konutlarında indirim kampanyası başlattı.

İzmir Körfezi Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Ege-Koop'un 32'nci yılı ve 13'üncü onur projesi olarak açıklanan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi için tanıtım kokteyli düzenlendi. Tanıtım kokteyline Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak da katıldı.

İnci Evleri iletişim!

İnci Evleri iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. İnci Evleri Seçkinler İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

İnci Evleri örnek daire!

İnci Evleri örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. 84 konuttan meydana gelen İnci Evleri Gaziosmanpaşa satılık daire tipleri 2+1 ve de 3+1 şeklinde tasarlandı.

İnci Evleri teslim tarihi! 260 bin TL'ye 2+1!

İnci Evleri teslim tarihi kapsamında yer alan dairelerin Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projedeki 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor

İnci Evleri fiyat listesi! 345 bin liraya 3+1 daire!

İnci Evleri fiyat listesi kapsamında 2+1 dairelerin fiyatları 260 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Gaziosmanpaşa İnci Evleri projesinde konutlar bu yılın Haziran ayında teslim ediliyor...

Gaziosmanpaşa İnci Evleri satılık daire! 260 bin liraya 2+1!

Gaziosmanpaşa İnci Evleri satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 260 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Gaziosmanpaşa İnci Evleri projesi bu yılın Haziran ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek...

İnci Evleri Haberi

İnci Evleri

Ofton İnşaat projesi olan Elysium Serene projesi, Üsküdar Kandilli'de yer alıyor. Serene Kandilli projesinde 136 daire bulunuyor. 


25 bin metrekarelik arsa alanına sahip Serene Kandilli projesi kapsamında 4 kattan oluşan 17 blok yer alıyor. 



Serene Kandilli daire seçenekleri 136 metrekareden başlıyor ve 163 metrekareye kadar yükseliyor. 


20 konutun satışının devam ettiği Serene Kandilli satılık daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Serene Kandilli fiyatları bahçe katı için 850 bin TL'den, zemin kat için 950 bin TL'den ve büyük daireler için ise 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. 


Serene Kandilli teslimleri hemen yapılıyor. Serene Kandilli ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. 


Serene Kandilli adres:

Küçüksu Mahallesi, Yanlız Selvi Caddesi Asma Sokak No:22/1 Kandilli-Üsküdar/İstanbul


Serene Kandilli iletişim

Telefon: 444 51 61

Web adresi: www.elyiumserene.com

Kübra...