27 / 04 / 2024

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Firma: Bayraktar İnşaat

Proje: Adres Ankara Evleri

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 



İnşaat sektöründe 50 yılı geride bırakan Erdoğan Bayraktar’ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Bayraktar İnşaat,  Ankara  Yenimahalle’de yapımını devam ettirdiği  Adres Ankara Evleri  konut projesinin tanıtımını yaptı.

Toplamda 3.000 konut ve cadde çarşısı, açık sokak ve dükkanları konsepti olan Adres Ankara Evleri projesinin Ankara’da düzenlenen etkinlik ile tanıtıldı.

Bayraktar İnşaat Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar yaptığı konuşmada, Adres Ankara Evleri projesini ev satın alan müşterilere, yakın arkadaşlarına, dostlarına anlatmak, tanıtmak istediklerini belirtti.

Bayraktar İnşaat 50 nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Dünya’da ekonomik kriz olduğunu ve Türkiye'de de sıkı para politikası uygulandığını anımsatan Bayraktar, "Bu durum bizim gibi inşaat sektöründe olanları ve yap satçıların işini çok zorlaştırıyor. Bu durum bir müddet daha böyle devam edecek gibi görünüyor. Bu nedenle siz yakınlarımızla durumu ve projemizin geldiği noktayı paylaşmak istedik" dedi.

Bayraktar İnşaat 50 nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

DÜNYA 5-10 SENEDE BİR EKONOMİK KRİZLE KARŞI KARSIYA KALIYOR

Dünyanın 5-10 senede bir ekonomik krizlerle karşı karşıya kaldığını ifade eden Erdoğan Bayraktar ülkenin etkilendiği 1974, 2008 yıllarında karşı karşıya kaldığı ekonomik ambargo ve krizlerden nasıl çıktığına ilişkin örnekler vererek “ Konut, gayrimenkul, emlak daima faiz ve dövizi yenmiştir. Kriz dönemlerinde konut yatırımı yapmayanların büyük çoğunluğu da kriz sonrası yükselen fiyatlar karşısında bu kararlarından pişman olmuşlardır" diye konuştu.

Bayraktar İnşaat 50 nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

ADRES ANKARA EVLERİNİN AVANTAYLARI

Adres Ankara Evleri Projesinin yükselen döviz ve faiz kurları karşısında avantajları olduğunu kaydeden Bayraktar, ilk olarak projenin ayrıcalıklı bir proje olduğunu, kentte farkındalık yaratacağını, sosyal ve kültürel alanları, yaşam alanları ile örnek proje olacağını, 2'nci olarak projenin yer aldığı bölge konum olarak Türkiye’nin en büyük 2. Hastanesinin bulunduğu, bölgenin gelişime açık ve potansiyelinin çok yüksek olduğunu bununda bu projede yapılacak konut ya da ticari alan yatırımı ile yükselen faiz oranlarının çok daha üstünde bir değer elde edileceğini gösterdiğini, 3'üncü olarak da projenin 3 parselde toplamda yaklaşık 3 bin konuttan oluştuğunu belirten Erdoğan Bayraktar bunun yaklaşık 1.290 adetlik kısmının kooperatif sahiplerine 160 metrekare, 4+1 olarak teslim edileceğini,  Bayraktar İnşaat  olarak da yaklaşık 1.536 konut ve Adres Ankara Çarşı bölümünde de yaklaşık 70 adet ticari alanın da kendilerine ait olacağını söyledi.

Bayraktar İnşaat 50 nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

2025 YILINDA TESLİM EDİLECEK

Adres Ankara Evleri projesinden konut alanlara yönelik açıklamalarda yapan Bayraktar, satın alınan daireleri taahhüt edildiği gibi 2025 yılının ortalarında ailelere teslim edeceklerini ifade etti. Şu an devam eden inşaatın yüzde 45-50 seviyelerinde olduğunu aktardı.

İNŞAATLARDA KALİTEYE ÖNEM VEİLİYOR

Yaptıkları inşaatlarda güvenliğe ve kaliteye önem verdiklerini ifade eden Erdoğan Bayraktar, Adres Ankara Evleri projesinde her evin altında 80 ila 100 fore kazık olduğunu, onun üstünde ise binanın metre karesinden daha büyük şekilde 180 santimetre kalınlığında radye temel olduğunu, beton olarak da C40-C45 kalitesinde beton kullanıldığını ve kolonların perde sistemi ile inşa edildiğini belirtti.

Bayraktar İnşaat 50 nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

SOSYAL ALANLARLA AVANTAJLI

Çevreye duyarlı, yeşil dostu olan Adres Ankara Evleri inşaatında toplam 74 bin metrekarelik peyzaj alanı sağlıyor ve içerisinde özel okul, alışveriş merkezi, cami, cafe, spor salonu, restoranlar, sauna, hamam, voleybol sahası, basketbol sahası, futbol sahası ve tenis kortları bulunuyor. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Nefes Kartepe'de teslimler Haziran 2024'te! 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!


projeye sor



Geri Dön