29 / 04 / 2024

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.



İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı. 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, Adres Ankara, Adres Selimpaşa, Sancaktepe Eğitim Kompleksi ve Alemdar Çiftliği projeleriyle de gündemde.

Yakınları ile beraber düzenlediği 50. Yıl etkinliğinde önemli açıklamalar yapan Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar, özel sektörde, bürokraside ve Bakanlık görevinde geçen 50 senelik çalışma yaşamı ile ilgili bilgileri de paylaştı. 50. Yıl etkinliğinde yaptığı açıklamada, en çok önem verdiği şeyin “güven vermek ve güven kazanmak” olduğunu dile getiren Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar, “Başta konut olmak üzere muhtelif sanayi siteleri, tatil siteleri ve kooperatif yapılar ürettik. Başlamış olduğumuz tüm projeleri eksiksiz tamamlayarak iskanını aldık” diye konuştu.

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

BAYRAKTAR İNŞAAT'IN 50. YILI 5 PROJE, ÇİFTÇİK VE SOSYAL SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ İLE TAÇLANIYOR

Gündemlerinde olan  Ankara  Etlik Şehir Hastanesi karşısında Yenişehir Yapı Kooperatifi’nden kat karşılığı alınan büyük bir işi yürüttüklerini söyleyen Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar, öne çıkan proje ile ilgili şu bilgileri verdi: “Başkent Ankara’da devam eden inşaatımız oldukça büyük bir proje. Arsa sahibi kooperatife 1.290 konut vereceğiz. Üyelerin konutlarını da bir an önce bitirip teslim edeceğiz. Bugüne kadar 300 kadar konut sattık. Toplamda 3 bin konut ve 2 çarşısı olan bir inşaat, güzel bir proje. Biz de inşaatı kaliteli yapmak ve bir an önce tamamlamak istiyoruz. 

Yine mega kent İstanbul’da Kartal Samandıra Kavşağı’nda çok müthiş bir eğitim kompleksini tamamladık. Sancaktepe’de Mesleki ve Teknik Yüksekokul olabilecek, misafirhanesi, lojmanları, yurdu ve büyük bir atölyesi olan eğitim kampüsünü de değerlendirmek istiyoruz. Koşuyolu’nda ofis binası tamamladık ve satış sürecindeyiz. Silivri Selimpaşa’da 17 villa inşa ediyoruz. Kırklareli-Demircihalil köyünde güzel bir çiftliğimiz var. Jersey ırkı ile büyükbaş süt hayvancılığı ve tarım yapıyoruz. Trabzon merkezde, Pazarkapı’da tamamlama aşamasına getirdiğimiz cami ve külliye bizim en önemli sorumluluğumuzdur.”

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

SEKTÖRE ÖNCÜ OLDUK

Yaptığı açıklamada 50 yıllık dönemde gerçekleştirdikleri çalışmalara da değinen Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar, iş dünyasında saygın ve güvenilir bir miras bırakarak birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Bayraktar İnşaat’ın, bu dönemde toplum yararına sosyal projeleri ile de öne çıktığına değinen Erdoğan Bayraktar, “Her zaman sektöre öncü ve örnek olduk” diye konuştu.


Erdoğan Bayraktar, ailesi, yakınları, iş ortakları, sektörden ve siyaset dünyasından seçkin katılımcıların katılım sağladığı 50.yıl resepsiyonundaki konuşmasında şöyle konuştu: “Erdoğan Bayraktar olarak yarım asırdır çok fazla iş yaptım. Sektörde; çoğunlukla Fatih, Şehremini, Topkapı, Kaleiçi, Lunapark çevresi olacak şekilde; Kocamustafapaşa, İkitelli ve Eskişehir’de de; konutlar, tatil siteleri, sanayi siteleri, kooperatifler gibi pek çok projeyi eksiksiz bir şekilde tamamlayarak iskanlarını aldık. Konut alacak olan müşterilerimiz inşaatı bizim yaptığımızı öğrendiği zaman ‘Erdoğan Bayraktar verdiği sözü tutar, aldığı işi bitirir’ diyor ve parayı verip gidiyor. İşte bu güven vermektir, güven kazanmaktır. Binlerce şükür olsun.”

BAYRAKTAR İNŞAAT'IN BAŞARI KARNESİ

Bayraktar’ın verdiği bilgiye göre, Bayraktar İnşaat 50 senede 205 farklı projeye imza attı. Söz konusu bu projelerin 172 tanesi konut, 5 tanesi sanayi ve fabrika, 14 tanesi ticari-iş merkezi, 6 tanesi eğitim tesisi olan işlerin tamamı özel sektör kökenli olup; 8 tanesi de sosyal sorumluluk projeleridir. 

50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan projeler; İstanbul, Trabzon, Eskişehir, Kırklareli, Balıkesir, Hatay (İskenderun) ve Ankara’da hayata geçirildi.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!


Geri Dön