01 / 07 / 2024

İnci Konukoğlu cami

İnci Konukoğlu cami

Gaziantep’e gelen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Konukoğlu ailesi tarafından yapılan caminin açılışını yaptı..

Maslak 1453'ün imar planları 7'nci defa iptal edildi! 

Ali Ağaoğlu'nun Maslak 1453 projesinin imar planları 7'nci kez iptal edildi. İşte o son dakika gelişmesi...

2023'ün başında, bir evin satış fiyatı ne kadardı, şu an ne kadar? 'Çimento sudan ucuz' hesabı sosyal medyayı karıştırdı

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, çimentonun sudan ucuz olduğunu söyleyerek ev fiyatlarıyla karşılaştırma yaptı. Gazeteci Barış Esen, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

TÜRKÇİMENTO'nun acı günü! İnci Konukoğlu vefat etti!

TÜRKÇİMENTO Birliği Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'nun annesi İnci Konukoğlu hayatını kaybetti.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un Fethi'nin 568’nci yıl dönümü kutlamalarında yaptığı konuşmasında Kanal İstanbul'la ilişkin konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İncirli-Beylikdüzü Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy – Sancaktepe – Sultanbeyli Metro Hattı’nın, 2’nci TBM kazı çalışmalarını başlattı. Önemli açıklamalar yapan İmamoğlu,  “Yılda 20 km’lik metroyu İstanbullulara açılmış bir şekilde kazandıran bir dönem olma arzusundayız" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul’un yapılmasına karşı duracağız!

İşbaşına gelişinin 18’nci ayında üçüncü “hesap verme” toplantısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ayasofya tapusu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu meclis kürsüsünden Ayasofya’nın 19 Kasım 1936 tarihli tapusunu göstererek “Büyük harflerle ‘Ayasofya Kebir Cami’ diye tapu düzenleniyor. Toplumun belli kesimlerini karşı karşıya getirmenin hiçbir anlamı yoktur” diye konuştu. 

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Ekrem İmamoğlu: Kentimiz için deprem ve Kanal İstanbul önemli tehdit!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim zaferinin 1’nci yılında toplantı düzenledi. İmamoğlu, İstanbul için en önemli 3 tehditi; “deprem”, “mülteci meselesi” ve “Kanal İstanbul” dedi ve, "İzin veremeyiz, vermeyeceğiz” dedi...

İnci Konukoğlu cami Haberi

İnci Konukoğlu cami

Gaziantep’teki Konukoğlu ailesi tarafından yapılan İnci Konukoğlu camisinin açılışına, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, SANKO Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep BüyükşehirBelediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra birçok davetli katıldı. İnci Konukoğlu camisinin açılışı öncesi konuşan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Aynı safhada duran insanlar birbirinden haberdar olmalıdır. Hocalar saflarını sık ve düzgün tutturduktan sonra namaza başlarlar. Safla beraber ruhlarımızı kaynaştırmamız lazım. Gönüllerimiz birleştirmemiz lazım. Tekrar bu camimizi ve bugüne kadar yapılan tüm camileri cenabı hakkın rızasını uygun kabul eylesin ve ismini ve ismini verdiğimiz hanım ablamıza uzun ömürler versin. Hz. Meryem’e Hz. Hatice’ye komşu etsin" diye konuştu.

Mehmet Görmez, daha sonra Gaziantep’te yapılan, İmam Çağdaş Cami ve Bedriye...