29 / 04 / 2024

İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi nerede

İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi nerede

Hizmete girmeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte inceleyen Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör övgüler yağdırdı.

Migros'tan 70’nci yıl indirimleri! Bebek bezlerinde yüzde 40 ve çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim!

Migros, 70’nci yılını yeni indirim kampanyasıyla kutluyor. Bu doğrultuda, Bebek bezlerinde yüzde 40 ve çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim fırsatı başladı. İşte 12 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Liya Villa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liya Villa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre İnci ve Kamuran Öztürk ortaklığında kuruldu.

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Cesur Sarıcan, İlker Çetinkaya ve Taner Onur ortaklığında kuruldu.

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Zirve Agrega İnşaat Petrol Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Agrega İnşaat Petrol Ve Madencilik Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih’te  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile Feryat Atasoy  ve Taner Bulut tarafından kuruldu.

Taner Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taner Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Akpınar tarafından kuruldu.

Tanser İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanser İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Kılıç ve Taner Kılıç ortaklığında kuruldu.

Whıte Tree Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Karım Nıkjou ve Taner Çelik ortaklığında kuruldu.

Başkent34 Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkent34 Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kömürcü ve Taner Beyaz ortaklığında kuruldu.

Ev sahipleri de kiracılar da bu sorunun cevabını merak ediyor!

Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 20'nci ve 18'inci maddesi gereği kıdem tazminatının ödenmesinden kat maliki, yani ev sahibi sorumlu oluyor.

Proaktif Beton Ve İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proaktif Beton Ve İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Şişman, Habib Kavak ve Taner Ergün ortaklığında kuruldu.

İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi nerede Haberi

İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi nerede


Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla kente kazandıracağı huzurevinde artık sona gelindi. Çevre düzenlemesini ve arsa teminini Nilüfer Belediyesi’nin üstlendiği Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin hizmete girmesi için geri sayım başladı.

İşletmesi Nilüfer Belediyesi tarafından yapılacak olan huzurevini Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cevdet Akaç ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ile hayırsever aile adına Murat Altınmakas’ın da hazır bulunduğu ziyarette, tesis büyük övgü aldı. Vali Yardımcısı Ergun Güngör ile beraberindeki heyet, tüm birimlerini gezdikleri 5 bin 540 metrekarelik bir alanda yapılan, 82 oda kapasiteli modern donanımlı binaya övgüler yağdırdı.


Vali Yardımcısı Güngör, kente kazandırılan  huzurevi için Başkan Mustafa Bozbey ve...