16 / 06 / 2024

İncirlik üssü millet bahçesi

İncirlik üssü millet bahçesi

ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırım kararına vatandaştan da sert tepki geldi. Sosyal medyada birçok vatandaş "İncirlik kapatılsın, Millet Bahçesi yapılsın" önerisini getirdi. 

Bugüne kadar 30 milyar TL'lik iş bitiren Özsoy Grup konkordato talep etti!

Aralarında İncirlik Üssü’ndeki bir projenin de yer aldığı 150 kadar dev projede imzası bulunan Özsoy İnşaat'ın 3 şirketi için konkordato talep edildi.

ABD, Türkiye'deki askeri üslerinin inşaat projelerini 8 Türk şirketine verdi!

Pentagon’un internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Adana’daki İncirlik Üssü dahil olmak üzere Türkiye’de ABD Hava Kuvvetleri’ne ait askeri üs tesisleri ve destek birimlerinin modernizasyon, tasarım ve altyapı projelerini 8 Türk şirketi üstlenecek....

Vatandaştan İncirlik üssü millet bahçesi olsun önerisi!

ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırım kararına vatandaştan da sert tepki geldi. Sosyal medyada birçok vatandaş "İncirlik kapatılsın, Millet Bahçesi yapılsın" önerisini getirdi. 

TOKİ'nin 15 eski stadı Millet Bahçesi olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği ‘Millet Bahçesi’ projesi için TOKİ'ye ait 15 stat hazineye deredilecek. Toplam 712 bin metrekarelik alan Millet Bahçeleri olacak.

İlk Millet Bahçesi Sivas’ta açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim beyannamesini açıklarken paylaştığı ‘Millet Bahçesi’ projesi için ilk adım atıldı. Proje ilk kez Sivas'ta başlatılacak. 

Millet Bahçesi projeleri dönüm noktası oldu!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde inşası süren projeleri inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Millet Bahçesi projelerinin Türkiye'de şehircilik tarihi ve felsefesi açısından bir dönüm noktası olduğunu kaydetti..

Anda Park Millet Projesi için 7.5 milyon TL'lik sözleşme!

Trend Gayrimenkul, Garanti Bankası ile Anda Park Millet Projesi için 7 buçuk milyon TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzaladı.

TOKİ’nin 15 stadyumu Millet Bahçesi oluyor!

Cumhurbaşkanı’nın talimatı ile TOKİ düğmeye bastı. TOKİ’nin 15 stadyumu Millet Bahçesi olacak. 

Kocaeli Darıca'daki kışla Millet Bahçesi'ne dönüştürülüyor!

Kocaeli Darıca'da bulunan askeri alan Millet Bahçesi oluyor. Proje kapsamında kamu binaları, liseler, halk plajları, sosyal tesisler ve kafeler yer alacak.

Türkiye'nin ilk millet bahçesi Antalya'da olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"Karaalioğlu Parkı ve Kent Müzesi'nin de içinde bulunduğu 137 dönümlük alan, Türkiye'nin ilk millet bahçesi olacak" diye açıklama yaptı. 

Antalya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin çeşitli kurulacağını müjdelediği 'Millet Bahçeleri’nden ilki Antalya’da tamamlanacak.

Gebze Askeri Kışlası Millet Bahçesi oluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Askeri Kışlası'nın Millet Bahçesi olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kartal'a millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bu dönem iki önemli projemiz var; biri millet bahçeleri, biri millet kıraathaneleri. İnşallah Kartalımıza güzel bir millet bahçesini yapacağız, bir de güzel bir millet kıraathanesi yapacağız." dedi.

İncirlik üssü millet bahçesi Haberi

İncirlik üssü millet bahçesi

ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırım kararına vatandaşlardan da sert tepki geldi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, sosyal medyada "ABD'ye boyun eğmeyeceğiz" şeklinde başlıklar açılırken, "İncirlik Üssü kapatılsın, Malatya Kürecik'teki radar kaldırılsın" mesajları paylaşıldı. ABD ile yaşanan hemen her krizde gündeme gelen İncirlik Üssü yine son olayda da vatandaşın "kapatılsın" çağrılarıyla gündeme geldi.

"NATO'DAN ÇIKALIM"


Sosyal medyada birçok vatandaş "İncirlik Üssü kapatılsın, Malatya'daki Kürecik Radar'ı kaldırılsın" talebinde bulundu. Bazı sosyal medya hesapları da "İncirlik kapatılsın, Millet Bahçesi yapılsın" önerisini...