29 / 04 / 2024

inder yönetim kurul başkanı kim oldu

inder yönetim kurul başkanı kim oldu

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

İsmail Tarman, yeniden Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu tarafından, kurul üyeleri seçildi. Bu kapsamda İsmail Tarman Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Tarman ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu. 

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Atakule GYO Yönetim Kurulu üyelerini belirledi!

Atakule GYO tarafından gerçekleştirilen 2021 hesap dönemi olağan genel kurul toplantısı kapsamında; şirketin yönetim kurulu üyeliklerine, bir yıl süre ile İsmail Tarman, Murat Tarman, Mustafa Tarman, Funda Tacir ve Mehmet Arpacı seçildi.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Peker GYO'nun Yönetim Kurulu'na 2 yeni üye! 

Peker GYO'nun 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında, mevcut Yönetim Kurulu üyeleriyle aynı sürede görev yapmak üzere Celal Zaim Çil ve Alper Saha, Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 

Yeşil GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı müteakiben aldığı yönetim kurulu kararına istinaden, yönetim kurulu komiteleri seçildi. 

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş GYO'nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Durmuş Döven seçildi. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Servet GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti! 

Servet GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adaylığı için Prof. Dr. Lütfi Akca ve Prof. Dr. Mehmet Bulut'un Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

inder yönetim kurul başkanı kim oldu Haberi

inder yönetim kurul başkanı kim oldu

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, olağan genel kurulunda yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; derneğin 2021- 2024 dönemi olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Salgın sebebiyle sınırlı sayıda üyenin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, yeni yönetim kurulu belirlenirken, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Açıklamada değerlendirmelerini aktaran İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, inşaat sektörünün içinde bulunduğu dönemin ilgili bakanlıkların desteği ile aşılacağını dile getirerek"İNDER olarak Türkiye ekonomisindeki ve sektördeki görevimizi başarılı bir şekilde yerine getiriyoruz." dedi.

Durbakayım, söz konusu süreçte daha fazla gayret ve çaba göstermek zorunda olduklarını belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda kurulan yeni komisyonda daha aktif hale gelerek, başta çarpık kentleşme ve deprem...