23 / 05 / 2024

indesit hotpoint şubeleri

indesit hotpoint şubeleri

Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, son 20 ayda 325 yeni Hotpoint mağazası açtıklarını, 2013 yılında her 28 saatte bir yeni mağaza açarak kendi rekorlarını kırdıklarını kaydetti...

Hotpoint mikrodalga fırında 4 bin TL indirim! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen marka Hotpoint mikrodalga fırında şimdi indirim fırsatı var. Peki, Hotpoint mikrodalga fiyatı ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana ve İstanbul şubeleri birlikte yürüttüğü 12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

Reysaş GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Reysaş GYO esas sözleşmesinin "Şirketin Merkez ve Şubeleri" başlıklı 3.maddesinin tadili için SPK'ya başvuru yaptı.

Happy Center Şükrübey Şubesi yenilendi!

Happy Center, Avrupa Yakası şubelerinden ŞÜKRÜBEY Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , ŞÜKRÜBEY Şubesini yeniledi.

Alaçatı Muhallebicisi 14 şehirde şube açacak!

14 yeni şehirde açacağı şubeleri için yatırımcıları ile çalışmalarına devam eden Alaçatı Muhallebicisi, yılsonuna kadar şube sayısını 70’e yükseltmeyi hedefliyor.

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri!

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubeleri belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı. Başvurular 15 Temmuz'a kadar Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin kuraları ise 21 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 592 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları'nda başvurular yarın başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Whirlpool, Manisa'daki fabrikasını büyütecek!

Amerikalı beyazeşya üreticisi Whirlpool, Türkiye'deki yatırımlarını arttırıyor. Manisa'daki fabrikasını büyütme kararı alan şirket 11 milyon TL yatırımla bayi ayağını büyütecek. 300 yeni Hotpoint mağazası açılacak

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları bugün başladı!

Denizli Karahayıt projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 154 konut; 21 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında; T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla satışa sunuluyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik taksit ödemeleri!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik taksit ödemeleri teslimden itibaren yapılıyor. Dairelerin büyüklükleri 75 metrekareden oluşan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin şubeleri tarafından yürütülüyor.

indesit hotpoint şubeleri Haberi

indesit hotpoint şubeleri


Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, son 20 ayda 325 yeni Hotpoint mağazası açtıklarını bildirdi. 2013 yılında her 28 saatte bir yeni mağaza açarak kendi rekorlarını kırdıklarını, 2016 sonuna kadar bu sayıyı 800’e çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti. Geçen yıl Türkiye satışlarında 150 milyon euro ciroya ulaştıklarını ve şu anki pazar paylarının yüzde 9 civarında bulunduğunu belirten Dağ, “Bu başarıya ulaşmada en önemli rolü, geleneksel kanallarımız olan bayilerimiz oynuyor.” dedi.


Indesit Company’nin Manisa’daki yeni Hotpoint konsept mağazası açıldı. Açılışı Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Ülke Müdürü Dağ, Türkiye Satış Direktörü Bökehan Şahbaz ve Geleneksel Kanal Türkiye Satış Müdürü Ertan Boğa birlikte yaptı. Burada konuşan Turgay Dağ, Manisa’nın kendileri için ayrı bir önemi olduğunu belirterek, “Indesit Company Manisa Soğutucu Fabrikası, ihracattan elde ettiği...